Dark Mode Light Mode

Εγκαίνια του FITNESS CLUB GENESIS της Μαρίας Δημητριάδου

Πολύς κόσμος βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο γυμναστήριο GENESIS που εδώ και 10 περίπου ημέρες λειτουργεί κοντά στην Ιχθυόσκαλα, από την γυμνάστρια απόφοιτη Φυσικής Αγωγής Μαρία Δημητριάδου.

Το σύγχρονο, μοντέρνο, όμορφο και λειτουργικό αυτό γυμναστήριο, συζητείται ήδη στην πόλη της Καβάλας, καθώς ήδη η ανταπόκριση του κοινού είναι πάρα πολύ μεγάλη.

Είναι κάτι πολύ καινούργιο, πολύ όμορφο, σχεδιασμένο για να προσελκύει το ενδιαφέρον του κόσμου.

Γι’ αυτό και ο κόσμος γεμίζει το γυμναστήριο από την πρώτη ώρα της λειτουργίας του.

Ικανοποιημένη η δημιουργός του όλου εγχειρήματος Μαρία Δημητριάδου φάνηκε αισιόδοξη για το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της, χαρούμενη για την ανταπόκριση του κόσμου, ευρισκόμενη πάντα σε ετοιμότητα καθώς για το γυμναστήριο είναι φανερό ότι ασχολείται και σκέφτεται γι’ αυτό 24 ώρες το 24ωρο.

Ο Δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής και άλλοι επώνυμοι βρέθηκαν στα εγκαίνια όπως επίσης και φίλοι της Μαρίας Δημητριάδου αλλά και πελάτες του γυμναστηρίου.

Η ίδια είπε στην εφημερίδα μας τα εξής:

«Προηγήθηκε πάρα πολύς κόπος, πολύ δουλειά, πολλές θυσίες παιδευόμαστε τουλάχιστον δυο χρόνια, αλλά το αποτέλεσμα άξιζε. Νομίζω ότι είναι ένας μοντέρνος χώρος που ταιριάζει στη δική μου νοοτροπία, προσπαθούμε να συνδυάσουμε τα πάντα, όπως σημαίνει και το όνομα GENESIS σημαίνει κάτι νέο και αυτό στην ουσία προσπαθούμε να κάνουμε. Κάτι νέο στο χώρο του fitness. Είναι πολύ μοντέρνο και αυτό ήθελα από την αρχή. Κυρίως για να μπορώ εγώ να δουλέψω εκεί μέσα κάτι που να αρέσει πρώτα σε μένα και μετά στους πελάτες μου. Όσον αφορά στα τμήματα τώρα, στοχεύουμε πάρα πολύ στα ομαδικά τμήματα, προσπαθούμε να έχουμε πρωτότυπα μοναδικά προγράμματα, υπάρχουν τα μηχανήματα που είναι ότι πιο καινούργιο υπάρχει αυτή τη στιγμή στο χώρο του fitness ολοκαίνουργιος εξοπλισμός. Υπάρχει το pilates reformer που είναι γνωστό όσον αφορά το χώρο, γενικά στο fitness, αλλά δεν είναι και τόσο γνωστό εδώ στην Ελλάδα, γιατί είναι ακριβός εξοπλισμός. Απευθύνομαι και σε ένα άλλο κοινό, απευθύνομαι σε κόσμο που θέλει αποκατάσταση τραυματισμών, ενδυνάμωση γράμμωση και προσπαθώ με την εμπειρία μου και με τους συναδέλφους μου να προσφέρουμε ότι το δυνατόν καλύτερο.

Η επιτυχία αυτή με ικανοποιεί αλλά και με τρομάζει ταυτόχρονα, γιατί το θέμα είναι να μπορέσω να τον κρατήσω αυτό τον κόσμο, να μπορέσω να τον ικανοποιήσω αυτό τον κόσμο, και να υπάρχει διάρκεια. Όσον αφορά τις τιμές είναι προσαρμοσμένες σύμφωνα με τη σημερινή εποχή. Υπάρχουν πολύ οικονομικά πακέτα τα οποία ξεκινάνε από πολύ χαμηλές τιμές, υπάρχουν γενικά προσφορές που μπορούν να ικανοποιήσουν τον κάθε πελάτη».

 

Προηγούμενο άρθρο

Μπόλικη αστυνομία, καθόλου επεισόδια

Επόμενο άρθρο

Συνδυασμός στενά συνδεδεμένος με τον Σώρρα