Dark Mode Light Mode

Εγκαινιάσθηκε η 2η Έκθεση Εξοικονόμησης Ενέργειας

Εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Πέραμο η 2η έκθεση εξοικονόμησης ενέργειας. Η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου αλλά και του Δήμου Παγγαίου.

Υποστηρίζεται επίσης από την περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, το τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του οικονομικού επιμελητηρίου και οργανώθηκε από το δίκτυο κατασκευή και διοργάνωση εμπορικών εκθέσεων και περιπτέρων, του Μιχάλη Μακαρίου.

Πρόκειται για μία έκθεση που αμέσως συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κοινού. Παρουσιάζει εναλλακτικές λύσεις, ενεργειακές προτάσεις, λειτουργεί δε κάθε απόγευμα από τις 7.00 μέχρι τις 11.00 το βράδυ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Περάμου.

Στην τελετή των εγκαινίων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Παγγαίου Β. Ξουλόγης, πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι κι αντιδήμαρχοι του ίδιου δήμου, ο πρόεδρος του τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Λ. Βασιλειάδης. Η έκθεση είναι συνέχεια περσινής πρωτοβουλίας που πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα. Φιλοξενεί πάρα πολλούς επαγγελματίες της περιοχής που προσφέρουν αξιόπιστες, δοκιμασμένες οικονομικές λύσεις, σε θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με τη θέρμανση, αλλά και γενικότερα με την εξοικονόμηση της ενέργειας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Σύλληψη κατοίκου Καβάλας στο Τρίκερι

Επόμενο άρθρο

Συνεχίζονται οι «κουνουποψεκασμοί» - Το αμφιθεατρικό της Καβάλας σώζει από τις εστίες