Dark Mode Light Mode

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του Δήμου Θάσου

Πραγματοποιήθηκε το πρωί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θάσου, αφού εξασφαλίστηκε απαρτία. Στη συνέχεια εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του 2014.

Η απαρτία εξασφαλίσθηκε με την παρουσία τεσσάρων δημοτικών συμβούλων, όλοι της αντιπολίτευσης, που δεν είχαν παραστεί στη συνεδρίαση της περασμένης Παρασκευής.

Ειδικότερα συμμετείχαν κανονικά στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες το πρωί, δύο δημοτικοί σύμβουλοι από το συνδυασμό του ΚΚΕ, δύο δημοτικοί σύμβουλοι από το συνδυασμό του Μηνά Βλαστάρη.

Τις προηγούμενες ημέρες φαίνεται ότι έγιναν πολλές συζητήσεις ανάμεσα στο δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης. Κάποιοι επέμεναν στην άρνησή τους να παραστούν στη συνεδρίαση, άλλοι όμως πείστηκαν, πιθανότατα, για το καλό του Δήμου Θάσου.

Το πρόβλημα παρά ταύτα για τον Κώστα Χ»Εμμανουήλ παραμένει, αφού υπάρχει αντίδραση από τέσσερις δημοτικούς συμβούλους που έχουν εκλεγεί με την παράταξή του και οι οποιοι όπως φαίνεται προετοιμάζονται για να είναι απέναντί του στις εκλογές του Μαϊου.

Πρόβλημα που μεγαλώνει κι άλλο αν σκεφθεί κανείς την πρόσφατη αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για το Λευτέρη Μερέση.

Όσο ο Λ. Μερέσης θα σκέφτεται το ενδεχόμενο να είναι πάλι υποψήφιος δήμαρχος, η κινητικότητα για τα προεκλογικά στο νησί θα είναι φανερή κι έντονη.

Δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ, ο οποίος έχει ήδη έναν μεγάλο κατάλογο προσώπων που θα παρουσιάσει, νέους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους, ανθρώπους που όπως υποστηρίζει έπεισε με την παρουσία του στα κοινά, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που τον εμπιστεύονται για πρώτη φορά, δηλαδή δεν ήταν υποψήφιοί του στις εκλογές του 2010.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ο υποψήφιος δήμαρχος Β. Παππάς συναντήθηκε με αγρότες

Επόμενο άρθρο

Το αναγκαίο για την τοπική κοινωνία οι ναυτιλιακές εταιρίες το αποκαλούν… «Υπερβολές»