Dark Mode Light Mode

Εθελοντές αιμοδότες και συνεργαζόμενοι σύλλογοι

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες το μεσημέρι από όσους συμμετέχουν στο διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Σεπτέμβρη, 8.00 το πρωί με 2.30 το μεσημέρι, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Καβάλας. Πρόκειται για πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας στην οποία όμως συμμετέχουν κι άλλοι σύλλογοι, ομάδες αιμοδοσίες, σωματεία.
Χθες στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου όπου ο Γιάννης Παπαζωγράφος δεν ήταν μόνος του. Δίπλα στον πρόεδρο του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών κάθισε η Ρένα Μαρδύρη, γενική γραμματέας του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου, ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ, Σωτήρης Τότης, ο πρόεδρος του συλλόγου κατοίκων Κηπούπολης – Καλαμίτσας, Τάσος Κεσόγλου, εκπρόσωπος του σωματείου επιπλοξυλουργών Λάζαρος Κουκουλής, εκπρόσωπος του συλλόγου τριτέκνων Γρηγόρης Χιόνης.
Συμμετοχή στην ίδια εθελοντική αιμοδοσία – την Παρασκευή και το Σάββατο – δηλώνουν οι εργαζόμενοι στην Καβάλα Oil, αλλά και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΥΑΚ.
Έτσι λοιπόν η χθεσινή συνέντευξη τύπου πρόσκληση στην εθελοντική αιμοδοσία της Παρασκευής και του Σαββάτου, προέρχονταν από το σύλλογο που οργανώνει την εθελοντική αιμοδοσία και τους συνεργαζόμενους συλλόγους, σωματεία και ομάδες.
«Απευθύνουμε κάλεσμα στους συμπολίτες μας, ειδικότερα για νέους αιμοδότες», είπε ο Γιάννης Παπαζωγράφος. Τα ίδια πάνω – κάτω είπαν κι οι υπόλοιποι εκπρόσωποι τοπικών συλλόγων που συμμετείχαν στη συνέντευξη τύπου.

 

Προηγούμενο άρθρο

Μπάχαλο με τον 2ο όροφο του κτηρίου πρώην ΕΟΚ

Επόμενο άρθρο

Ξενάγηση Κυπρίων δημοσιογράφων