Dark Mode Light Mode

Εθελοντική αιμοδοσία μετά την εκδήλωση

Συνέντευξη τύπου δόθηκε χθες στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας» από τους εθελοντές αιμοδότες του Επιμελητηρίου Καβάλας. Ουσιαστικά παρουσιάστηκαν επίσημα η συνεργασία της ομάδας εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ξενοδοχείο το Σάββατο βράδυ και η 17η εθελοντική αιμοδοσία που θα φιλοξενηθεί κι αυτή σ΄ αυτόν το χώρο και θα γίνει το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου.
Ο Αντώνης Καραγιαννίδης πρόεδρος των αιμοδοτών του Επιμελητηρίου εξήγησε ότι οι εκδηλώσεις πριν από κάθε εθελοντική αιμοδοσία έχουν τον ίδιο στόχο, να προβάλουν την εθελοντική αιμοδοσία, να προβάλουν το γεγονός της ανάγκης να υπάρχουν νέοι εθελοντές αιμοδότες. Το ίδιο πράγμα κάνει και ο έτερος μεγάλος εθελοντικός αιμοδοτικός σύλλογος –ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Καβάλας – δηλαδή πριν από κάθε αιμοδοσία του, πραγματοποιεί εκδήλωση.
Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Στη συνέντευξη τύπου ο Αντώνης Καραγιαννίδης είπε ότι το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, Παρασκευή και Σάββατο, στο ξενοδοχείο «Γαλαξίας», πραγματοποιείται η 17η εθελοντική αιμοδοσία. Λόγω εργασιών στο επιμελητηριακό κτήριο δημιουργήθηκαν οι κατάλληλες συνθήκες συνεργασίας της ομάδας με το ξενοδοχείο «Γαλαξίας». Όπως είπε ο κ. Καραγιαννίδης έπαιξε σημαντικό ρόλο το ότι ο διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Σκλήρης είναι και ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης, προσέρχεται συστηματικά σε εθελοντικές αιμοδοσίες του συλλόγου του Επιμελητηρίου.
Συμφωνήθηκε λοιπόν μια στενή συνεργασία αφού υπάρχει λόγος σοβαρός. Η συνεργασία αυτή αρχίζει το προσεχές Σάββατο. Εκδήλωση πραγματοποιείται στο ρουφ γκάρντεν του ξενοδοχείου, προκειμένου να διαφημιστεί η εθελοντική αιμοδοσία που θα γίνει μία εβδομάδα μετά.
Ο σύλλογος αιμοδοτών του Επιμελητηρίου βρίσκεται σε συνεχόμενη άνοδο σχετικά με τις μονάδες αίματος που συγκεντρώνει ανά αιμοδοσία. Στην ανοιξιάτικη αιμοδοσία του συγκέντρωσε 165 μονάδες.
Για την εκδήλωση του Σαββάτου χωρηγός είναι το οινοποιείο Στάθη Τσικρικώνη, που βοηθά συνεχώς την ίδια εθελοντική ομάδα αιμοδοτών. Τα εδέσματα θα προσφερθούν από το ξενοδοχείο «Γαλαξίας».
Στην ίδια εκδήλωση είπε χθες ο Αντώνης Καραγιαννίδης, θα τιμηθεί με πλακέτα το τμήμα αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καβάλας, με το οποίο η ομάδα των εθελοντών αιμοδοτών του επιμελητηρίου σταθερά συνεργάζεται.
Στη συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν και εκπρόσωποι της ομοσπονδίας επαγγελματιών και βιοτεχνών Καβάλας, αλλά και του εμπορικού συλλόγου. Μίλησε ο διευθυντής του ξενοδοχείου Γιώργος Σκλήρης, που είπε ότι οι εθελοντές αιμοδότες ξεκινούν τώρα μία καινούρια προσπάθεια προκειμένου να γίνουν περισσότερο εξωστρεφείς. Να έχουμε – είπε – μεγαλύτερη απήχηση στην κοινωνία.
Στη συνέχεια μίλησε ως διευθυντής του ξενοδοχείου «Γαλαξίας» και είπε τα εξής: «Το ξενοδοχείο μας θεωρεί υποχρέωσή του να συμμετάσχει σε τέτοιες εκδηλώσεις. Θα κάνουμε κι άλλες εκδηλώσεις με τους εθελοντές αιμοδότες του Επιμελητηρίου, όπως για παράδειγμα, ημερίδα».

Προηγούμενο άρθρο

Δεν έληξε ο συναγερμός της ευλογιάς - Επιστρατεύθηκαν εθελοντικά οι συνταξιούχοι κτηνίατροι

Επόμενο άρθρο

«Ποτάμι» το πρωτότυπο - Προτάσεις βουλευτικών υποψηφιοτήτων μέσω διαδικτύου