cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο

 Εθελοντική αιμοδοσία στο Επιμελητήριο

Ενόψει της εθελοντικής αιμοδοσίας του Επιμελητήριου Καβάλας αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, δόθηκε χθες στο 2ο όροφο του κτηρίου, η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Μίλησαν ο πρόεδρος των αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Αντώνης Καραγιαννίδης, ο πρόεδρος της Λέσχης Φιλάθλων Καβάλας Γιάννης Προμούσας, ο εκπρόσωπος των προσκόπων Βαγγέλης Κομήτης και ο Νίκος Μήλιος αντιπρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου.

Ανακοινώθηκε ότι την πρώτη μέρα η αιμοδοσία θα παραταθεί από τις 2.00 έως τις 2.30 το μεσημέρι, μισή ώρα δηλαδή με συνεννόηση με το προσωπικό της αιμοδοσίας του νοσοκομείου, για να εξυπηρετηθούν και να δώσουν αίμα επαγγελματίες καταστηματάρχες της αγοράς.

Το Σάββατο αντίθετα η αιμοδοσία θα ολοκληρωθεί στις 2.00 το μεσημέρι.

«Πρόκειται για το εαρινό μας ραντεβού, 18η εθελοντική αιμοδοσία μας, από την οποία περιμένουμε κάτι παραπάνω», είπε ο Αντ. Καραγιαννίδης.

Εξήγησε ότι στις προηγούμενες συγκεντρώνονταν περίπου 160 με 170 μονάδες αίματος, τώρα ο πήχης ανεβαίνει.

Στην αιμοδοσία συνεργάζονται και συμμετέχουν η Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, οι Πρόσκοποι, οι Μηχανικοί του Τμήματος Ανατολικής Μακεδονίας του ΤΕΕ, η Διασωστική ομάδα, ο Σύλλογος Οδοντιάτρων, οι Πόντιοι Χορευτές.

«Συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία τους εθελοντές του επιμελητηρίου» είπε ο κ. Προμούσας που θύμισε ότι πάντα συμμετέχει η Λέσχη Φιλάθλων.

Ο Βαγγέλης Κομήτης κάλεσε τα ενήλικα των προσκόπων να δώσουν αίμα. «Καλούμε όλον τον κόσμο να προσέλθει στην εθελοντική αιμοδοσία μας». Είπε ο Νίκος Μήλιος.

 

 

Διαβάστε επίσης