Dark Mode Light Mode

Εκδήλωση προπομπός εθελοντικής αιμοδοσίας

Ο σύλλογος αιμοδοτών του Επιμελητηρίου Καβάλας, ήταν ο οικοδεσπότης. Βοηθήθηκε από ιδιώτες χορηγούς, προκειμένου η βραδιά του Σαββάτου να είναι διαφορετική στο όμορφο και με ωραία θέα, ρουφ γκάρντεν του ξενοδοχείου «Γαλαξίας».
Για την εκδήλωση υπήρξε κινητοποίηση των φίλων της εθελοντικής αιμοδοσίας, των εθελοντών αιμοδοτών του επιμελητηρίου, των φορέων της αγοράς. Η βραδιά ήταν πολύ όμορφη, με την παρουσία νέων ανθρώπων εθελοντών αιμοδοτών, εκπροσώπων τοπικών φορέων, υπηρεσιών και συλλόγων.
Στην αποκορύφωσή της η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, βράβευσε την επικεφαλής του σταθμού αιμοδοσίας του νοσοκομείου Καβάλας κα Παπαδοπούλου. Η κα Παπαδοπούλου υποσχέθηκε, λαμβάνοντας την τιμητική πλακέτα, ότι θα βοηθήσει τους εθελοντές αιμοδότες που δραστηριοποιούνται στο νομό Καβάλας,
Στο περιθώριο της εκδήλωσης συζητήθηκαν πολλά και διάφορα θέματα, εκτός από αυτά της εθελοντικής αιμοδοσίας. Ο Αντώνης Καραγιαννίδης πρόεδρος των εθελοντών αιμοδοτών του Επιμελητηρίου, υπενθύμισε ότι στο τέλος της εβδομάδας η ομάδα πραγματοποιεί εθελοντική αιμοδοσία, η καθιερωμένη, για το φθινόπωρο.
Αυτή θα φιλοξενηθεί στους χώρους του ξενοδοχείου «Γαλαξίας» με το οποίο πια υπάρχει στενή συνεργασία.
Την εκδήλωση παρακολούθησαν: ο βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο αντιδήμαρχος Δημοσθένης Τουλκίδης, ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Άγγελος Τσατσούλης, ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Βασίλης Λεμονίδης κ.α.
Αυτό όμως που έκανε θετική εντύπωση ήταν οι νέοι άνθρωποι που ήρθαν στην εκδήλωση, οι οποίοι ακόμα κι αν δεν είναι εθελοντές αιμοδότες, μέσα από το πνεύμα της βραδιάς είναι βέβαιο ότι αργά ή γρήγορα θα γίνουν.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πολιτικά πρόσωπα στο συνέδριο για τους ισλαμικούς κήπους

Επόμενο άρθρο

Η γιορτή πέτυχε, ο στόχος επετεύχθη