• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Εκδηλώσεις του 4ου Γυμνασίου Καβάλας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

 Εκδηλώσεις του 4ου Γυμνασίου Καβάλας για την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Η πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους θεσπίστηκε από το Yπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων , ως Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού.

Για το τρέχον σχολικό έτος η 6η Οκτωβρίου 2014 είχε θεματικό άξονα «Ρατσισμός και διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Στο πλαίσιο αυτών των δραστηριοτήτων στο σχολείο μας έγινε παρουσίαση-ομιλία από την κα Κατερίνα Δράκου, προπονήτρια της Ανθής Καραγιάννη και της Αλεξάνδρας Δήμογλου – Παραολυμπιονικών με πολλά μετάλλια – που ήταν επίσης προσκεκλημένες.

Οι αθλήτριες μίλησαν στα παιδιά και απάντησαν σε ερωτήσεις . Οι μαθητές με τον καθηγητή καλλιτεχνικών, Ko Μιχαηλίδη Χριστόφορο σχεδίασαν αφίσες εμπνευσμένες από το θέμα της ισότητας-διαφορετικότητας. Την εκδήλωση του σχολείου μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Κος Βαγενάς Απόστολος, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κος Λυχούνας Μιχαήλ και η πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκ/σης Κα Φραντζεσκάκη Μαρία.

Στη συνέχεια τα παιδιά συμμετείχαν μαζί με τους καθηγητές τους σε αθλητικές δραστηριότητες.

Την οργάνωση της εκδήλωσης είχαν ο Δ/ντής του 4ου Γυμνασίου Παπάζογλου Ευριπίδης και οι δύο καθηγητές φυσικής Αγωγής του σχολείου Λυχούνα Εύη και Καμπουρίδης Γεώργιος.

Διαβάστε επίσης