Dark Mode Light Mode

Ενίσχυση της Δ.Ο.Υ. με όχημα του ΣΔΟΕ

Συνεχίζονται καθημερινά οι προληπτικοί έλεγχοι στην αγορά, σε όλο το Νομό Καβάλας, από το προσωπικό της εφορίας.

Οι έλεγχοι ενισχύονται μ΄ ένα επιπλέον αυτοκίνητο που τίθεται στη διάθεση της εφορίας της Καβάλας. Μέχρι τώρα οι εφοριακοί για τις μετακινήσεις εκτός πόλης ή σε απομακρυσμένα σημεία της Καβάλας, χρησιμοποιούσαν υπηρεσιακό αυτοκίνητο, που παλαιότερα ήταν στην αρμοδιότητα της ΣΔΟΕ Ελευθερούπολης.

Τώρα παραχωρείται στην εφορία Καβάλας δεύτερο επιβατικό αυτοκίνητο, μάρκας Σκόντα, το οποίο μέχρι πρότινος χρησιμοποιούνταν από το ΣΔΟΕ. Έτσι οι έλεγχοι θα γίνουν περισσότερο συχνοί, όχι μόνο στο κέντρο της πόλης, αλλά και σ΄ άλλα σημεία του νομού.

Είναι πάντα ίδιοι έλεγχοι που γίνονται απογευματινές και βραδινές ώρες, ακόμα και σαββατοκύριακα από το προσωπικό της εφορίας.

Το προσωπικό του ΣΔΟΕ ασχολείται μόνο με σοβαρές υποθέσεις. Σύμφωνα με την απόφαση του του γραμματέα της αποκεντρωμένης Θανάση Καρούντζου, το αυτοκίνητο μάρκας Σκόντα 1600 κυβικών παραχωρείται από την περιφερειακή διοίκηση του ΣΔΟΕ Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στην εφορία Καβάλας με την προϋπόθεση, ότι θ΄ αλλάξει άδεια κυκλοφορίας και θ΄ αποκτήσει νέο αριθμό που θα είναι επίσης υπηρεσιακός.

Υπάλληλοι της εφορίας Καβάλας που πραγματοποιούν τους ελέγχους στην αγορά, διαπιστώνουν ότι αυτή την περίοδο οι επαγγελματίες δείχνουν να συμμορφώνονται. Εκδίδουν συχνά – συνήθως αποδείξεις, φοβούμενοι το γενικότερο κλίμα ελέγχου που επικρατεί στα καταστήματα, αφού εκτός από την εφορία έλεγχοι πολλοί γίνονται κι από το ΙΚΑ, αλλά κι από την ελληνική αστυνομία, ειδικά όταν πρόκειται για την τήρηση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Δεν κινδύνευσαν οι μαθητές - Οδηγήθηκαν με ασφάλεια στο ξενοδοχείο τους

Επόμενο άρθρο

Ανάκληση παραχώρησης