Dark Mode Light Mode
Απολογία Μπουδακίδου: «Αόριστες ευθύνες στη νομαρχία
Ενδεκάδα με αλλαγές κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου – Πονοκέφαλος Χαραλαμπίδη για την αριστερή πτέρυγα
Υπόσχεση Τσάρα για συνάντηση ενημέρωση

Ενδεκάδα με αλλαγές κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου – Πονοκέφαλος Χαραλαμπίδη για την αριστερή πτέρυγα

Ο Βαλεριάνος είναι όχι μόνο νοκ άουτ για το ματς της Κυριακής με τον Εθνικό Γαζώρου, αλλά και για τα 3 η 4 επόμενα.

Αυτό αλλάζει όλη την αριστερή πλευρά του ΑΟΚ, αφού και ο Ντόσης δεν είναι σίγουρος για το αν θα παίξει με την ομάδα του νομού Σερρών.

Ο Παπαργυρίου θα είναι σίγουρα ο ένας που θα καλύψει τη θέση του αριστερού πλάγιου αμυντικού. Από εκεί και πέρα ο Χαραλαμπίδης ψάχνει τον μεσοεπιθετικό, εξετάζοντας τις λίγες εναλλακτικές λύσεις που έχει στα χέρια του.

Δεν αποκλέιουμε να ξεκινήσει ο Πάλλας που άλλωστε έπαιξε ως αλλαγή στην Καρδίτσα, στην αριστερή πτέρυγα. Δυο ακόμη λύσεις είναι ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος και ο Μαυρίδης. Οι δυο τους δεν έχουν παίξει ακόμη σε αγώνα πρωταθλήματος. Ο δεύτερος ήταν στην αποστολή για το ματς με την Καρδίτσα.

Ακόμη ο Χαραλαμπίδης σκέφτεται να μεταθέσει πλάγια τον Καπνίδη και να τοποθετήσει τον Αλεξίου, στη θέση του σέντερ φορ. Μια ακόμη σκέψη ο Αρτσε, να παίξει στην αριστερή πτέρυγα.

Πολλά θα κριθούν στη σημερινή προπόνηση, όπου θα γίνουν δοκιμές για τη βασική ενδεκάδα.

Αν δε μπορέσει να παίξει ο Καρλόπουλος στη δεξιά πτέρυγα, υπάρχουν ορισμένες λύσεις. Να πάει πλάγια ο Αρτσε με τον Αλεξίου στον κάθετο άξονα, όπως στην Ζάκυνθο. Πλάγια στα δεξιά μπορούν να παίξουν ο Γρηγόρης Παπαδόπουλος η ο Πάλας.

Επίσης να πάει και εδώ πλάγια ο Καπνίδης με Αλεξίου σέντερ φορ και Αρτσε ελεύθερο στον κάθετο άξονα. Σίγουροι και πάλι για το αρχικό σχήμα, θεωρούνται ο Πρίττας με τον Ντουτσαρίδη στις θέσεις των ανασταλτικών μέσων.

Επίσης Γκαρακλίδης και Κονάτε στις θέσεις των στόπερ.

Ο ΑΟΚ θέλει να επανέλθει στις νίκες με τον Εθνικό Γαζώρου αλλά αυτή τη φορά προβληματίζουν οι απουσίες. Είναι φανερό με αυτούς τους τραυματισμούς, ότι η προετοιμασία της ομάδας έγινε μόνο με… δοκιμές παικτών. Πολλά οικογενειακά διπλά, μέχρι να έρθει ο Χαραλαμπίδης. Υπάρχουν μάλιστα φόβοι ότι θα υπάρχουν και άλλοι τέτοιοι τραυματισμοί στη συνέχεια. Εδώ μάλλον ταιριάζει… ο Θεός βοηθός.

*Τσάκας: Ο ΠΑΟ φοράει… μπλε!

Ο Βλάσης Τσάκας επανήλθε με δηλώσεις, όσον αφορά την πράσινη φανέλα του ΑΟΚ στην Καρδίτσα. Ο έμπειρος παράγοντας και εκπρόσωπος των επενδυτών στην Καβάλα, με δηλώσεις στο sportdog.gr έδωσε και πάλι «απολαυστικές» ατάκες, τονίζοντας μεταξύ άλλων για την (μέχρι πρότινος…) επιλογή για χρήση πράσινης στολής από τον ΑΟΚ (αντί για τα παραδοσιακά κυανόλευκα): «Τα χρώματα της Καβάλας είναι μπλε, κίτρινο και άσπρο. Ο συνδυασμός αυτών των τριών χρωμάτων ξέρετε τι βγάζει; Πράσινο! Για αυτό επιλέξαμε καταρχάς αυτό το χρώμα. Δεν είναι όμως η εμφάνιση που παραγγείλαμε αυτή. Απλώς λόγω φόρτου εργασίας, η εταιρεία μάς έδωσε αυτή την εμφάνιση, με τη σημείωση ότι θα μας στείλει άλλη όταν είναι έτοιμη. Η κανονική εμφάνιση θα είναι με άσπρο φόντο και στις μασχάλες θα υπάρχουν φλόγες κίτρινες, μπλε και πράσινες. Κάποιοι είπαν ότι το έκανα και λόγω Παναθηναϊκού, αλλά αυτή είναι η εύκολη λύση! Είναι ο Τσάκας στην Καβάλα, άρα το έκανε λόγω του Παναθηναϊκού. Να πω κάτι άλλο, όμως, εγώ; Κι ο Παναθηναϊκός φέτος, μπλε φοράει».

 

Προηγούμενο άρθρο

Απολογία Μπουδακίδου: «Αόριστες ευθύνες στη νομαρχία

Επόμενο άρθρο

Υπόσχεση Τσάρα για συνάντηση ενημέρωση