Dark Mode Light Mode

Ενημερωτική ομιλία για θυροειδή και οστεοπόρωση

Πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στη δημοτική βιβλιοθήκη μια ακόμη πετυχημένη εκδήλωση, του συνδέσμου πολιτικών συνταξιούχων Νομού Καβάλας.

Ομιλητής ήταν ο διακεκριμένος γιατρός, Νικόλαος Αγγελόπουλος, ενδοκρινολόγος – διαβητολόγος. Μίλησε για το θυροειδή και την οστεοπόρωση. Οι γυναίκες που ήταν η συντριπτική πλειοψηφία του ακροατηρίου, τον παρακολούθησαν με ενδιαφέρον. Συμμετείχαν δε σε έναν πολύ ζωντανό διάλογο, που ακολούθησε.

Η πρόεδρος του συνδέσμου πολιτικών συνταξιούχων Νομού Καβάλας, Έλλη Τσολακίδου, δεν έκρυψε ότι ως διοργανωτές, περίμεναν περισσότερο κόσμο στην εκδήλωση.

Είπε για τα άλλα προβλήματα των συνταξιούχων, ότι η κατάσταση είναι χάλια λόγω των συνεχών περικοπών.

Είπε επίσης ότι οι πολιτικοί συνταξιούχοι της Καβάλας θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση των άλλων συνταξιούχων της πόλης την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

Ο Ν. Αγγελόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους πριν από την εκδήλωση, χαρακτήρισε την ομιλία του ενημερωτική. Είπε ότι οι γυναίκες έχουνε περισσότερη σχέση με το θυροειδή και την οστεοπόρωση κι ενδιαφέρονται περισσότερο για κάτι τέτοιες περιπτώσεις ενημερωτικών εκδηλώσεων.

 

Προηγούμενο άρθρο

Επαφές Γιώργου Φλωρίδη στην Καβάλα

Επόμενο άρθρο

Την Πέμπτη στο Κ.Α.Σ. θα κριθεί η τύχη των 3 κτιρίων στα Λουτρά των Ελευθερών