• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο για την αυριανή κινητοποίηση

 Ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο για την αυριανή κινητοποίηση

Το Λιμεναρχείο Καβάλας ενημερώθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον πρόεδρο της Θασιακής Ένωσης για την κινητοποίηση που ο σύλλογος ετοιμάζει στο κεντρικό λιμάνι αύριο το πρωί. Όπως είπε ο κ. Τσιλογεώργης στο Λιμεναρχείο, η κινητοποίηση θα έχει συμβολικό χαρακτήρα, δεν θα γίνει καμία παρεμπόδιση, την ώρα που το φέρι μπόουτ θα έρχεται από τον Πρίνο στο Λιμάνι της Καβάλας.

Έτσι τα δρομολόγια θα γίνουν κανονικά και το πρωινό που αναμένεται στην Καβάλα στις 8:30 το πρωί την ώρα που θα είναι σε εξέλιξη η κινητοποίηση.

Νεότερες πληροφορίες γίνονται στο μεταξύ γνωστές από την Αθήνα, και την απόφαση μείωσης των δρομολογίων του Πρίνου που φέρεται να πήρε το Συμβούλιο Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών απόφαση που όμως δεν υπογράφει ο αρμόδιος υπουργός εμπορικής ναυτιλίας.

Όπως λέγεται το συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα των ναυτιλιακών εταιριών μείωσε σε δύο τα δρομολόγια κάθε μέρα στη γραμμή του Πρίνου. Για να ισχύσει αυτή η απόφαση του Συμβουλίου πρέπει να υπογραφεί και από τον υπουργό, ο οποίος αρνείται να την υπογράψει. Κατά συνέπεια τα δρομολόγια στη γραμμή του Πρίνου και την Κυριακή μένουν τρία.

Άγνωστο είναι τι θα κάνει το πλοίο «Στέλιος Φιλιάγκος». Υπάρχουν φήμες ότι θα αποχωρήσει από την γραμμή και από την περιοχή μας γενικότερα οι οποίες όμως δεν επιβεβαιώνονται. Την ερχόμενη εβδομάδα λήγει η περίοδος ακινησίας που ζήτησε και πήρε από το Λιμεναρχείο και λογικά θα επανέλθει στα δρομολόγια όπως αυτά έχουν κατανεμηθεί με απόφαση του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Στην περίπτωση που εντός των ημερών, όσο ισχύει η ακινησία του «Φιλιάγκος» δημιουργηθεί κενό δρομολογίων στη γραμμή του Πρίνου, το Λιμεναρχείο Καβάλας εκτιμά και είναι σίγουρο γι’ αυτό, ότι τα δρομολόγια στη θέση του «Φιλιάγκος» θα εκτελέσει το φέρι μπόουτ ΘΑΣΟΣ 6.

Διαβάστε επίσης