Dark Mode Light Mode

Ενωση: Νίκου- Τακιανός στο προσκήνιο

Πολύ δύσκολη θεωρείται η παραμονή του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο της Ενωσης. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί άλλη λύση. Ο Αλεξανδρής αυτή την εποχή έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Ιορδανίας και απομακρύνονται οι πιθανότητες να συνεχίσει. Δεν είναι πάντως αυτό οριστικό.

Τα δυο ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο 24ωρο είναι ο Θωμάς Νίκου και ο Φώτης Τακιανός. Ο Θωμάς Νίκου είναι πολύ γνώριμος στην ομάδα και στην πόλη. Διετέλεσε συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη για 2 χρόνια στον πάγκο της Ενωσης στην Α1 κατηγορία. Τον ακολούθησε και στον Ίκαρο Καλλιθέας. Έχει θητεία ως πρώτος προπονητής στο Αιγάλεω.

Ο Φώτης Τακιανός πέρσι εργάστηκε στον ΟΦΗ και πριν στον ΚΑΟΔ. Ανέβασε τη Δραμινή ομάδα από την Α1 στην Α2 κατηγορία, όπως πριν μερικά χρόνια και το Πανόραμα. Επίσης έχει εργαστεί στον ΑΓΟΡ. Γνωρίζει πολύ καλά το χώρο. Το όνομα του είχε ακουστεί πάλι για την Ενωση το καλοκαίρι του 2012, όταν είχε λυθεί η συνεργασία με τον Δημήτρη Πρίφτη. Τότε είχε προτιμηθεί ο Κρις Χουγκάζ.

Ο στόχος πάντως του προέδρου της Ενωσης Κώστα Παπακωνσταντίνου είναι να δημιουργήσει μια ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει την επιστροφή στην Α1 κατηγορία. Αυτό είναι το ζητούμενο. Δεν αποκλείουμε σε καμία περίπτωση και το όνομα ενός άλλου προπονητή. Πάντως το θέμα θα κλείσει πολύ γρήγορα, αφού πρέπει να αρχίσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

*Κληρώνει για Στεφανίδη

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα κριθεί το αν θα παραμείνει στο ρόστερ ο Χριστόφορος Στεφανίδης. Είναι ζήτημα χρόνου να βρεθούν με τον πρόεδρο της ομάδας Κώστα Παπακωνσταντίνου και να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν και στη νέα αγωνιστική περίοδο. Υπάρχει καλή διάθεση από τις δυο πλευρές. Ο παίκτης έχει δεθεί με το όλο περιβάλλον, αυτό είναι γνωστό.

 

Προηγούμενο άρθρο

Πάτησε χόρτο ο Πασχάλης Τεδρζής ...

Επόμενο άρθρο

Συνέχιση του προγράμματος ΕΣΠΑ - 60.000 επιδοτούμενες θέσεις στους βρεφονηπιακούς σταθμούς