Dark Mode Light Mode

Ενωση: Ξένος από βδομάδα

Η Ενωση συνέχισε χθες την προετοιμασία της, εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Γαλάνης έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, για την κρίσιμη αναμέτρηση, όπου η Ενωση θα επιδιώξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πρώτες μέρες του νέου προπονητή, είχαν να κάνουν με… μαθήματα άμυνας. Εκεί έχει δώσει μεγάλη προσοχή. Στα προηγούμενα ματς η Καβαλιώτικη ομάδα παρουσίασε αρκετά προβλήματα, στην αμυντική της συμπεριφορά. Σαφώς πρέπει να βελτιωθεί, προκειμένου να δείξει ένα καλύτερο πρόσωπο στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Σήμερα η προπόνηση θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα ενώ η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο Σάββατο. Από την πλευρά της η διοίκηση περιμένει τη συμπαράσταση των φιλάθλων της Καβάλας, σε παιχνίδι που μοιάζει τελικός για την ομάδα.

*Χωρίς άλλη προσθήκη με ΠΑΟΚ

Τελικά παρά τις προσπάθειες που έγιναν όλη την εβδομάδα, δε θα υπάρχει καινούριος παίκτης στο κρίσιμο ματς της Κυριακής. Δεν ήταν εύκολο. Μάλιστα η ΚΑΕ είχε καταλήξει σε ξένο, όμως χάλασε η μεταγραφή την τελευταία στιγμή. Οπότε ψάξιμο από την αρχή. Στις προθέσεις είναι ο ξένος που θα αποκτηθεί και θα παίζει στη θέση 4, να έρθει στην Καβάλα, στα μέσα στης επόμενης εβδομάδας.

Οι άνθρωποι της ομάδας εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις. Απλά αυτός που θα ερχόταν και χάλασε η απόκτηση του, είχε πολύ καλό βαθμό ετοιμότητας.

*Τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής

Η Ενωση ανακοίνωσε τις τιμές εισιτηρίων για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Στην ευθεία θα είναι 15 ευρώ ενώ πίσω από τις δυο μπασκέτες κοστίζουν 10 ευρώ. Η είσοδος για μαθητές και σπουδαστές θα είναι 5 ευρώ, με την επίδειξη της αντίστοιχης ταυτότητας.

Δωρεάν θα είναι η είσοδος για τα παιδιά των Ακαδημιών της Ενωσης, αλλά και για τα παιδιά κάτω των 10 ετών που θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

*Οι διαιτητές των αγώνων της 5ης αγωνιστικής

Σάββατο 17.00 Αρης- Πανιώνιος: Πηλοϊδής, Παναγιώτου, Ανδρικόπουλος

Σάββατο 17.00 ΚΑΟΔ- Ικαρος Κ: Αναστόπουλος, Καρακατσούνης, Μαγκλογιάννης

Κυριακή 13.00 Κολοσσός Ρόδου- Απόλλων Πάτρας: Γκόντας, Παπαπέτρου, Θεωνάς

Κυριακή 16.00 Ρέθυμνο- Πανελευσινιακός: Σχινάς, Σώμος, Γεωργιάδης

Κυριακή 17.00 Ενωση- ΠΑΟΚ: Τανατζής, Σταματόπουλος, Δεσλής

Κυριακή 17.00 Περιστέρι- Ολυμπιακός: Γ. Πουρσανίδης, Ψαριανός, Κατρακούρας

Δευτέρα 19.00: Παναθηναϊκός- Ηλυσιακός: Μάνος, Ταβουλαρέας, Παγώνης.

*Με φιλάθλους ο ΠΑΟΚ

Είναι σίγουρο ότι στο ματς της Κυριακής, θα παραβρεθούν και φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Δε θα πάρουν εισιτήρια ως οργανωμένοι αλλά θα μπορούν να προμηθεύονται από τα εκδοτήρια της Καλαμίτσας.

Θα καθίσουν στη γωνία τη ευθείας προς την είσοδο που βλέπει τα γήπεδα του τένις. Εκεί δηλαδή που κάθονται όλοι οι φιλοξενούμενοι φίλαθλοι των ομάδων.

Ο ΠΑΟΚ στο ποδόσφαιρο παίζει την Κυριακή την ίδια ώρα με την ομάδα του Πλατανιά αλλά το μπασκετικό παιχνίδι θα το παρακολουθήσουν φίλαθλοι της ομάδας από την Καβάλα, ενδεχομένως και από τις γύρω περιοχές.

 

Προηγούμενο άρθρο

Προβάρει σήμερα την ενδεκάδα της Κρήτης

Επόμενο άρθρο

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΗ 2012