Dark Mode Light Mode

Εξυπηρέτηση μόνο από τα ΑΤΜ

Το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας το προσωπικό των δύο τραπεζικών καταστημάτων στην Καβάλα, οι οποίες προέρχονται από την Κύπρο, τοποθέτησαν στην είσοδο καθενός καταστήματος ενημερωτικές ανακοινώσεις. Σύμφωνα με αυτές τα δύο υποκαταστήματα, που συμπτωματικά και τα δύο βρίσκονται στον ίδιο δρόμο (στην οδό Βενιζέλου), θα είναι κλειστά 19/3 (χθες) και 20/3 (σήμερα). Δεν πρόκειται για κάτι διαφορετικό από τα όσα ισχύουν για τα καταστήματα τραπεζών από την Κύπρο, σε όλη την Ελλάδα, όσο η αναστάτωση στη μεγαλόνησο συνεχίζεται.

Χθες ήταν κλειστά και τα δύο τραπεζικά καταστήματα, υπήρχε όμως κίνηση, στα μηχανήματα αυτόματων συναλλαγών.

Μεγαλύτερη κίνηση παρουσιάστηκε στο κατάστημα της τράπεζας πρώην Μαρφίν, δίπλα στην Εμπορική Τράπεζα, στην περιοχή της κεντρικής πλατείας.

Εκεί από το πρωί προσέρχονταν εργαζόμενοι του υπεραστικού ΚΤΕΛ, για να πληρωθούν τη μισθοδοσία τους. Το υπεραστικό ΚΤΕΛ και οι 200 περίπου εργαζόμενοί του εξυπηρετούνται ως προς τη μισθοδοσία τους από την πρώην Μαρφίν, πληρώνονται δυο φορές το μήνα.

Χθες πληρώθηκαν την εξόφληση του μισθού προηγούμενου μηνός. Εξυπηρετήθηκαν όλοι όσοι είχαν κάρτα. Όσοι όμως εργαζόμενοι του υπεραστικού ΚΤΕΛ αποφεύγουν την έκδοση πιστωτικών καρτών, θα πρέπει να περιμένουν αύριο το κατάστημα να επαναλειτουργήσει.

Ο πρόεδρος του αστικού ΚΤΕΛ είχε επικοινωνία με τον διευθυντή του καταστήματος που τον διαβεβαίωσε ότι από αύριο που το κατάστημα ξαναλειτουργεί όλα θα επανέλθουν σε κανονική πορεία.

Πολύς κόσμος πέρασε κι από το τραπεζικό κατάστημα της Κύπρου, στην περιοχή του δημοτικού κήπου. Κάποιοι πολίτες μάλιστα από περιέργεια έβαζαν το κεφάλι τους κοντά στην πόρτα για να δουν τι συμβαίνει στο εσωτερικό του καταστήματος, χωρίς έτσι «ν΄ ανακαλύψουν την Αμερική». Το κατάστημα δεν ήταν μόνο κλειστό, ήταν κι άδειο από το προσωπικό. Και στο κατάστημα της Κύπρου πολλές ιδιώτες έκαναν συναλλαγές μέσω του μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών, δηλαδή του ΑΤΜ. Οι περισσότεροι έβγαζαν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν να βγάλουν από το ΑΤΜ.

Ταυτόχρονα όσοι έχουν χρήματα σε τράπεζες που η μητρική τους εταιρία βρίσκεται στην Κύπρο, παρακολουθούν με αγωνία τις εξελίξεις, από τα δελτία ειδήσεων των ραδιοτηλεοπτικών μέσων ενημέρωσης, αλλά κι από το διαδίκτυο.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Προπονήθηκαν κανονικά οι παίκτες του ΑΟΚ

Επόμενο άρθρο

Με συναντήσεις και συσκέψεις - Σημαντική ήταν η Παρασκευή για το Επιμελητήριο