Dark Mode Light Mode

Επίσκεψη Γιώργου Καρατζαφέρη το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο Ορφάνι

Το επόμενο Σάββατο 1 Νοεμβρίου η τοπική επιτροπή του ΛΑΟΣ Καβάλας θα υποδεχθεί τον πρόεδρο του κόμματος Γιώργο Καρατζαφέρη, ο οποίος θα επισκεφθεί το δημοτικό διαμέρισμα Ορφανίου. Ο λόγος της επισκέψεως εστιάζεται στην επιθυμία του προέδρου να ευχαριστήσει και να τιμήσει τα τοπικά στελέχη, που με δική τους πρωτοβουλία και υπό την αιγίδα της νομαρχιακής επιτροπής, δημιούργησαν τα δικά τους κομματικά γραφεία. Αυτή τη φιλότιμη προσπάθεια εκτίμησε ο κ. Καρατζαφέρης κι αποφάσισε να τιμήσει προσωπικά τα στελέχη.

Μπορεί το Ορφάνι να είναι μικρό πληθυσμιακά, ωστόσο είναι υπερβολικά δραστήριο σε κομματικό επίπεδο, ενώ ευρύτερα ο δήμος Παγγαίου παραμένει άκρως ενδιαφέροντας για το Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Τα τοπικά στελέχη σκοπεύουν να προγραμματίσουν και περιήγηση στον τύμβο Καστά της Αμφίπολης, όταν φυσικά δοθεί η αρχαιολογική έγκριση για την προσέγγιση του κοινού.

Προσφάτως την Καβάλα επισκέφθηκε ο πρώην βουλευτής Β’ Αθηνών του ΛΑΟΣ, στενός συνεργάτης του Γιώργου Καρατζαφέρη και πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φοροτεχνικών Επιστημόνων Ελλάδας Μανούσος Ντουκάκης. Η επίσκεψη δεν είχε κομματικό αλλά επαγγελματικό χαρακτήρα, ωστόσο δόθηκε η δυνατότητα και για επαφές με τα μέλη της νομαρχιακής επιτροπής. Τόσο σε κεντρικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, ο Νίκος Χρυσόπουλος μας μετέφερε την πεποίθηση ότι η χώρα διανύει μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο. Ιδιαίτερη προετοιμασία δεν απαιτείται από τα στελέχη, διότι οι πρόσφατες εκλογές είχαν δρομολογήσει παρόμοια διαδικασία, άρα ο μηχανισμός είναι σχεδόν έτοιμος.

Προηγούμενο άρθρο

Υποστηρίζει ο Κώστας Χανδρουλίδης: «Δεν είμαστε όπως όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι»

Επόμενο άρθρο

Αύριο συνεχίζεται η κατεδάφιση των αποθηκών