Dark Mode Light Mode

Επίσκεψη του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών και του Γενικού Διευθυντή στην Π.Ε. Καβάλας

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συνόδευσε τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον Γενικό Διευθυντή Υδραυλικών Λιμενικών και Κτιριακών Υποδομών κ. Αντώνη Κοτσώνη κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους  στην Π.Ε. Καβάλας.

Αρχικά, ο Υπουργός επισκέφθηκε τις Κρηνίδες και τη λαϊκή αγορά της περιοχής, όπου  συνομίλησε με πολίτες. Στη συνέχεια, παρουσία και του Δημάρχου του Δήμου Παγγαίου κ. Φίλιππου Αναστασιάδη, επισκέφτηκαν, εκτός προγράμματος, το σημείο που είχε σχεδιαστεί η έξοδος της παραλίας Οφρυνίου προς την Εγνατία Οδό για Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Δράμα.

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για την υλοποίηση του εν λόγω έργου και ακολούθησε η επίσκεψή τους στην παραλία Οφρυνίου, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησε με επιχειρηματίες και πολίτες της περιοχής. Σημειώνεται ότι ο Βουλευτής, κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έθεσε εκ νέου στον Υπουργό την ανάγκη για επέκταση της χρηματοδότησης του καθαρισμού των Τεναγών Φιλίππων με 2 εκ. ευρώ ακόμα, όπως είχε κάνει και στην από 10.5.2024 επίσκεψη του Υπουργού.

Εν συνεχεία, ο Βουλευτής συνόδευσε τον Γενικό Διευθυντή στο Φράγμα του Μαρμαρά, έργο για το οποίο ο Υπουργός διαβεβαίωσε ότι πρόκειται να ολοκληρωθεί σε ένα έτος και θα ακολουθήσει η έναρξη των έργων για τα δίκτυα.

Ο Γιάννης Πασχαλίδης δήλωσε: «Θερμές ευχαριστίες τόσο προς τον Υπουργό όσο και προς τον Γενικό Διευθυντή για το έμπρακτο ενδιαφέρον  που επέδειξαν για όλα τα ζητήματα της Π.Ε. Καβάλας. Σήμερα δόθηκε η ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά την πρόοδο διαφόρων έργων, αλλά και να συζητήσουν για διάφορα ακόμη προβλήματα της περιοχής μας, που είμαι βέβαιος ότι γρήγορα θα βρουν τη λύση τους».

 

Με εκτίμηση,

Γιάννης Πασχαλίδης

Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας

Προηγούμενο άρθρο

Ακόμα περισσότερες ηλεκτρονικές πληρωμές στον Δήμο Καβάλας

Επόμενο άρθρο

Έρχεται νέο κύμα ζέστης από το Σάββατο μέχρι και την Τετάρτη