Dark Mode Light Mode

Επανήλθαν στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ

Επανήλθαν χθες το πρωί στις προπονήσεις οι παίκτες του ΑΟΚ, μετά το ρεπό της Τρίτης. Προπονήθηκαν πρωί και απόγευμα. Ουσιαστικά ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς που έρχεται.

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή ο Νίκος Παπαδόπουλος θα δοκιμάσει ορισμένα σχήματα που σκέφτεται για το παιχνίδι της Κυριακής, με δεδομένο την απουσία 4 βασικών ποδοσφαιριστών λόγω τιμωρίας.

Ευτυχώς που δεν υπάρχουν τραυματίες. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια απογευματινή προπόνηση.

Εξελίξεις όσον αφορά το οικονομικό μάλλον αναμένονται από τις 15 Μαρτίου και μετά. Μέχρι τότε γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν χρήματα για να πάρουν έναντι το προπονητικό τιμ αλλά και οι υπόλοιποι υπάλληλοι του ποδοσφαιρικού τμήματος. Επίσης κάποιοι παίκτες νεαροί που έγιναν επαγγελματίες το περασμένο Γενάρη.

*Γεύμα από Στέργιο Ζήκο

Χθες το βράδυ παρέθεσε γεύμα στην επαγγελματική ομάδα ο Στέργιος Ζήκος που πέρσι ήταν στο διοικητικό συμβούλιο του ερασιτέχνη ενώ φέτος να βρίσκεται κοντά στην Κ20 με την ιδιότητα του άτυπου γενικού αρχηγού. Εν ολίγοις συνεχίζει να βοηθά σε όλα τα επίπεδα.

*Προβλήματα ο Θρασύβουλος

Στην ομάδα της Φυλής είναι έντονο το οικονομικό πρόβλημα. Οι παίκτες της ομάδας περιμένουν να πληρωθούν αλλά η καθυστέρηση είναι πολύ μεγάλη. Η ψυχολογία είναι στο ναδίρ. Στα αγωνιστικά ο Αγκόλι παραμένει εκτός , ενώ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Επίσης για το ματς με τον ΑΟΚ δεν υπολογίζονται οι τιμωρημένοι Πλαβούκος, Αρκουμάνης.

Εξαιρετικά αμφίβολος είναι ο Προβατίδης που υποφέρει από ίωση. Επανέρχεται ο Σούφλας που δεν ήταν στην αποστολή για το ματς με την Καλλονή, λόγω ασθένειας.

*Δυο ματς το Σάββατο

Ο ΑΟΚ θα παίξει οριστικά την Κυριακή στις 15.00 με την ομάδα του Θρασύβουλου στο γήπεδο της φυλής ενώ όπως ανακοινώθηκε από τη διοργανώτρια αρχή, δυο παιχνίδια θα διεξαχθούν το Σάββατο.

Πρόκειται για την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Πιερικό που ορίστηκε για τις 15.00 και επίσης για το Ηρακλής Ψαχνών- Απόλλων Σμύρνης για τις 18.00 με ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Ξεκαθαρίζει το θέμα του φόρου

Επόμενο άρθρο

Ενωση: Τέσσερα ράμματα στο μέτωπο, σουβενίρ σε Χριστόφορο