Dark Mode Light Mode
20 διακοπές ρεύματος στο Δήμο Νέστου
Επιλέγει ο Μαραντάς το ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ – Στην έξοδο ο Πρίττας, ερωτηματικό με Γιαννίκογλου και Αρτσε.
Διόδια στο Ξεριά

Επιλέγει ο Μαραντάς το ποιοι θα φύγουν από το ρόστερ – Στην έξοδο ο Πρίττας, ερωτηματικό με Γιαννίκογλου και Αρτσε.

Αύριο  Τετάρτη ο Γιώργος Μαραντάς θα παραδώσει στο Βλάση Τσάκα, το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από το ρόστερ της ομάδας.

Ο προπονητής του ΑΟΚ έχει βγάλει κάποια συμπεράσματα. Πολλά όμως θα κριθούν και από τον αριθμό των παικτών που θα έρθουν. Αυτό είναι το βασικότερο.

Υπάρχουν πάντως πολλά ερωτηματικά. Το πρώτο έχει να κάνει με το βασικό τερματοφύλακα της ομάδας έως τώρα, Μάκη Γιαννίκογλου. Το γεγονός ότι έμεινε αιφνιδιαστικά στον πάγκο, στο ματς με την Καλαμαριά, ίσως να φανερώνει κάτι. Επίσης σε συνδυασμό ότι γίνονται κινήσεις για την απόκτηση ενός η δυο τερματοφυλάκων. Ο ίδιος περιμένει την εισήγηση του Μαραντά, που μάλλον δεν είναι αρνητικός να μείνει ο Γιαννίκογλου στο ρόστερ. Μήπως εδώ όμως η διοίκηση λέει άλλα;

Επίσης ένα μεγάλο ερωτηματικό είναι ο Πέδρο Αρτσε. Ο Μεξικανός ήταν εκτός αποστολής στο ματς που πέρασε και αυτός εντελώς αιφνιδιαστικά. Αυτό λέει κάτι;

Ηταν βασικός σε όλα τα προηγούμενα παιχνίδια που έδωσε η ομάδα. Η μεταγραφή του το καλοκαίρι που μας πέρασε διαφημίστηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό. Ο Αρτσε είναι σίγουρα ένας ποιοτικός παίκτης που όμως έδειξε το ταλέντο του, σε λίγα παιχνίδια. Μάλλον δε το βοηθήσανε τα παιχνίδια, όπου ο ΑΟΚ είχε παθητικό ρόλο.

Δεν αποκλείουμε άλλες εκπλήξεις στη λίστα Μαραντά. Επίσης εξαιρετικά αμφίβολη είναι η παραμονή του Σάκη Πρίττα.

Ο έμπειρος μέσος μάλλον και ο ίδιος θέλει να φύγει από την ομάδα, αφού έχει και πρόβλημα με το γόνατο του. Θα αποχωρήσει μετά το ματς με τον Αιγινιακό.

Δεν αποκλείουμε να μείνει ελεύθερος και ο Παπαργυρίου, που τελευταία δεν παίζει. Ο Κονάτε μάλλον θα δοθεί δανεικός, αφού αυτή τη στιγμή θεωρείτε δεδομένο ότι δεν μπορεί άμεσα να προσφέρει. Ερωτηματικό και με την παραμονή του Μαυρίδη, που έχει λίγες συμμετοχές.

Ο ΑΟΚ αυτή την εβδομάδα μάλλον θα έχει και την οριστική απάντηση της ΕΠΟ για το τι μεταγραφές μπορεί να κάνει. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες η ΕΠΟ δεν θα επιτρέψει τις δυο μεταγραφές πάνω από 24. Αυτό δε θα είναι κάτι καλό για την ομάδα της Καβάλας, που έχει συμφωνήσει ήδη με δυο ξένους ποδοσφαιριστές. Ο ένας μάλιστα θα έρθει την Κυριακή για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Τσάκα.

*Θα έρθουν Πάτο και Ρασίντ;

Δυο ακόμη ερωτηματικά είναι ο Ρασίντ που σύμφωνα με τη διοίκηση είναι παίκτης του ΑΟΚ αλλά και ο Ουσμάν Μπάρι Πάτο.

Ο Ρασίντ όλο ξεκινάει αλλά ακόμη δεν έχει φτάσει στην Καβάλα. Ελπίζουμε να λυθεί γρήγορα το πρόβλημα που έχει εδώ και πολύ καιρό με τη βίζα του. Ο Ουσμάν Μπάρι σύμφωνα πάντοτε με τα λεγόμενα της διοίκησης, τα έχουν βρει σε όλα, απλά υπάρχει ο μάνατζερ του που «κλωτσάει». Αυτό ίσως τελικά χαλάσει την επιστροφή του στην Καβάλα.

Το θέμα είναι σε εξέλιξη. Αν έρθουν και οι δυο, τότε ο ΑΟΚ θα ενισχύσει την επιθετική του γραμμή, σε μεγάλο βαθμό. Εκεί όμως αγωνίζονται και οι δυο ξένοι που ήδη έχουν συμφωνήσει με την ΠΑΕ.

*Προσύμφωνο με Κριστ Κασέλα Μπόνα

Ο 19χρονος αμυντικός Κριστ Κασέλα Μπόνα, που δοκιμαζόταν τις τελευταίες μέρες στον ΑΟΚ, έχει υπογράψει προσύμφωνο και μάλλον πρέπει να θεωρηθεί παίκτης της ομάδας. Μπορεί να παίξει και ως αμυντικός μέσος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις Τσάκα, έχει αγωνιστεί σε ομάδες Κ19 της Μπουντεσλίγκα. Έδειξε καλά στοιχεία στις προπονήσεις και κρίθηκε ότι πρέπει να αποκτηθεί.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά πάντοτε στην επικαιρότητα του τερματοφύλακα Νάσου Αθανασίου, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλων Σμύρνης και μάλλον έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ΠΑΕ. Είναι Καβαλιώτης και έχει αγωνιστεί στη Δ` Εθνική, με τη φανέλα της ΑΕ Πιερέων. Ακόμη έπαιξε και στον Οδυσσέα Κορδελιού.

Επίσης δοκιμάζεται και νεαρός τερματοφύλακας από ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο Πασσάς του Παναιτωλικού είναι στη λίστα, όπως και ο Αποστολόπουλος του ΠΑΟΚ. Είναι δύο δύσκολες περιπτώσεις. Αν έρθουν θα είναι μια καλή είδηση. Είναι δυο παίκτες που μπορούν να μπουν άμεσα στη βασική ενδεκάδα. Ο πρώτος στο χώρο της επίθεσης και ο δεύτερος στη δεξιά πτέρυγα της αμυντικής γραμμής.

Χθες οι παίκτες του ΑΟΚ, προπονήθηκαν το απόγευμα. Ουσιαστικά ξεκίνησε η προετοιμασία εν όψει του αγώνα με τον Αιγινιακό. Δεν υπάρχουν τραυματίες ενώ θα απουσιάσει ο Ρεβυθόπουλος που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής.

*Κυριακή στις 15.00 παίζει ο ΑΟΚ

Την Κυριακή στις 15.00 θα παίξει ο ΑΟΚ με τον Αιγινιακό στο «Ανθή Καραγιάννη». Δε θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το παιχνίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και στους δυο ομίλους.

ΝΌΤΙΟΣ ΌΜΙΛΟΣ

Παρασκευή 20/12

(15.00 OTE TV) Αχαρναϊκός – Πανηλειακός

Κυριακή 22/12

(15.00) Ηρακλής Ψαχνών – Φωστήρας

(15.00) Φωκικός – Αστέρας Μαγούλας

(15.00) Παναχαϊκή – Γλυφάδα

(15.00) Ολυμπιακός Βόλου – Βύζας Μεγάρων

Δευτέρα 23/12

(15.00) ΑΟ Χανιά – Καλλιθέα

(16.00 OTE TV) Επισκοπή – Παναιγιάλειος

ΒΌΡΕΙΟΣ ΌΜΙΛΟΣ

Κυριακή 22/12

(15.00) Ζάκυνθος – Ηρακλής

(15.00) Δόξα Δράμας – Βατανιακός

(15.00) Καβάλα – Αιγινιακός

(15.00) Τύρναβος – Αναγ. Γιαννιτσών

(15.00) Πιερικός – Κέρκυρα

(18.00 OTE TV) Αναγ. Καρδίτσας – Νίκη Βόλου

Δευτέρα 23/12

(18.00 OTE TV) Εθνικός Γαζώρου – Απόλλων 1926

 

Προηγούμενο άρθρο

20 διακοπές ρεύματος στο Δήμο Νέστου

Επόμενο άρθρο

Διόδια στο Ξεριά