Dark Mode Light Mode

Επισκέψεις στους παιδικούς σταθμούς

Ο πρόεδρος του νομικού προσώπου «Αλληλεγγύη» του Δήμου Καβάλας, το οποίο έχει υπό την ευθύνη του τους παιδικούς σταθμούς, προσκάλεσε το δήμαρχο Κωστή Σιμιτσή και την αντιδήμαρχο Θεοδώρα Βαβαλέσκου.

Ο Λ. Παππάς άρχισε χθες επίσκεψη μαζί με τους προαναφερθέντες σε όλους τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας. Αντικείμενο της επίσκεψης η επαφή με το προσωπικό, η ανάδειξη της σημασίας της λειτουργίας των παιδικών σταθμών, η συζήτηση για την καλύτερη προετοιμασία του νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου, ενόψει συνέχισης του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Χθες το μεσημέρι ο Λεωνίδας Παππάς υποδέχθηκε το δήμαρχο στον παιδικό σταθμό του Βύρωνα. Ακολούθησε επίσκεψη σε αυτόν της ΔΕΠΟΣ, Παιδόπολης, Σφαγείων, Νέας Καρβάλης. Σήμερα θα συνεχισθεί η περιοδεία, από τις 10.00 το πρωί με επισκέψεις στους παιδικούς σταθμούς Ρούσβελτ, Ζυγού, Κρηνίδων.

Στους δημοσιογράφους ο Λ. Παππάς είπε τα ακόλουθα:

 

«Με το δήμαρχο Κ. Σιμιτσή και την αντιδήμαρχο Θ. Βαβαλέσκου, επισκεπτόμαστε σταδιακά όλους τους βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Καβάλας, με σκοπό να έχουμε και πάλι μία επαφή, με το προσωπικό. Ν΄ αναδείξουμε τη σημασία της λειτουργίας και της καλής λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Καβάλας και ν΄ ακούσουμε τυχόν παράπονα και προβλήματα και βέβαια να οργανωθούμε κατά το δυνατόν καλύτερα για να ετοιμασθούμε για την μεγαλύτερη δυνατή απορροφητικότητα και το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ, το οποίο σε μεγάλο βαθμό καθορίζει και τους προϋπολογισμούς του νομικού προσώπου».

ΕΡ: Το νομικό πρόσωπο έχει την υποστήριξη του Δήμου Καβάλας;

ΑΠ: «Την έχει αμέριστη και θα την έχει καθόλη τη διάρκεια της συνεργασίας, απλά είναι οπωσδήποτε ωφέλιμο κατά τακτά διαστήματα να βλέπουμε και το προσωπικό και ν΄ ακούμε τις απόψεις του».

 

Προηγούμενο άρθρο

Θα επιτραπεί η κολύμβηση στο Περιγιάλι

Επόμενο άρθρο

Υπογραφή σύμβασης έργου πλωτών εξεδρών