Dark Mode Light Mode

Επιστολή – διαμαρτυρία του Χωρινού Κων/νου

Πήραμε και αναρτούμε στην ιστοσελίδα μας  την επιστολή – διαμαρτυρία του Χωρινού Κων/νου, ιδιοκτήτη της ψαροταβέρνας «Πάνος – Ζαφείρα».

«Τα τελευταία 4 χρόνια τις μεταμεσονύκτιες ώρες (01.00 – 05.00) έχουν σημειωθεί στο κατάστημά μου 5 διαρρήξεις και 3 βανδαλισμοί (σπάσιμο τραπεζοκαθισμάτων και υαλοπινάκων).

Παρά τις επανειλημμένες καταγγελίες και οχλήσεις μας προς τις αρχές, δυστυχώς δε συγκινείται ουδείς.

Η λιμενική αστυνομία, της οποίας αποτελεί και χώρο ευθύνης, δυστυχώς αναλώνεται και μάλιστα με ιδιαίτερο ζήλο, στο να βεβαιώνει παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. και να αφαιρεί πινακίδες από τα αυτοκίνητα των τουριστών και των επαγγελματιών και όχι στο να εγγυάται την ασφάλεια προσώπων και πραγμάτων όλο το 24ωρο στη ζώνη λιμένα και ας πληρώνουν οι επαγγελματίες 48 ευρώ το τετραγωνικό για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων τους.

Η δημοτική αστυνομία δε από την πλευρά της έχει εκπαιδεύσει τους υπαλλήλους της στο να βεβαιώνουν παραβάσεις και να καταλογίζουν πρόστιμα στα καφέ και τις επιχειρήσεις εστίασης, ακόμη κι αν χρειαστεί να τις ευφεύρουν αυτές τις παραβάσεις ή ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνουν ψευδείς μηνύσεις για να διασύρουν τους επαγγελματίες χωρίς λόγο στα δικαστήρια. Αυτή η δημοτική αστυνομία δεν έχει ευθύνη για την ασφάλεια των πολιτών και των περιουσιών τους;

Στις διάφορες γιορτές όμως όλοι αυτοί και ιδίως οι διοικήσεις τους, με τις επίσημες και ολοκάθαρες στολές τους, κάνουν τα πάντα για μία δήλωση και μία φωτογραφία δίπλα σε κάποιον πολιτικό, στον τοπικό τύπο.

Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί κανείς να εμπιστευθεί τις αρχές της πόλης μας για να νιώσει την ασφάλεια που σαν πολίτης δικαιούται συνταγματικά.

Μάλλον θα πρέπει να πληρώσουν και γι΄ αυτό που σε μία δημοκρατία θεωρείται δεδομένο, προσλαμβάνοντας και νυχτοφύλακα!

Ο ιδιοκτήτης της ψαροταβέρνας «Πάνος – Ζαφείρα»

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΧΩΡΙΝΟΣ

 

Προηγούμενο άρθρο

Ξεκίνησε η εκπόνηση μελέτης για την γέφυρα Παλαιοχωρίου Παγγαίου

Επόμενο άρθρο

Βάση τα νέα παιδιά στο νέο ΑΟΚ - Ενωση: Πιάνει δουλειά ο Νίκου