Dark Mode Light Mode

Επιστολή στήριξης στο Βασίλη Ξουλόγη

Αξιότιμες κυρίες και κύριοι ,

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε τη πρόθεση μας την 18η Μαΐου να είμαστε υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι με τον Βασίλη Ξουλόγη.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα παραμείνει το συμφέρον του Δήμου μας. Τα προβλήματα του Δήμου Παγγαίου είναι κοινά, δεν έχουν χρώμα και πρέπει να μας ενώνουν και όχι να μας διχάζουν. Η αντιπαράθεση πρέπει να είναι στοιχείο δημιουργίας και αναζήτησης των καλύτερων προτάσεων και όχι αυτοσκοπός για να κλέψουμε τις εντυπώσεις, με στείρες αντιπαραθέσεις. Οι καιροί είναι δύσκολοι και διέξοδο στα προβλήματα μπορούν να δώσουν μόνο οι άνθρωποι που τολμούν και μπορούν να κάνουν υπερβάσεις με γνώμονα το συμφέρον του τόπου. Η προσφορά μας στο τόπο αποδεικνύεται με έργα πράξεις και συνέπεια.

Τέλος να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλους του συνυποψήφιους ανεξαρτήτως των συνδυασμών , σε έναν ανιδιοτελή αγώνα , ειλικρινή με ήθος και σεβασμό.

Οι προοπτικές βελτιώνονται. Η υποδομή δημιουργήθηκε. Η επόμενη πενταετία είναι πενταετία υλοποίησης. Στηρίζοντας για Δήμαρχο τον Βασίλη Ξουλόγη, αυτό είναι τώρα εφικτό.

Με τιμή, 1.Χρήστος Πριονίδης του Ιωάννη 2.Στέργιος Κεχαγιάς του Ευαγγέλου 3.Χρήστος Παρασκευάς του Δήμου 4.Παντελής Καπλάνης του Χρήστου

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Πρόεδρος της ΠΑΕ ο Βλάσης Τσάκας

Επόμενο άρθρο

Γεωτρήσεις το Καλοκαίρι