Dark Mode Light Mode

Επιστρέφει στις νίκες με Παναχαϊκή

Mεθαύριο στις 15.00 ο ΑΟΚ υποδέχεται στην έδρα του την Παναχαϊκή με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δυο συνεχόμενες ισοπαλίες εκτός με τον Παναιτωλικό και εντός με τον Εθνικό Γαζώρου.

Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώνεται η προετοιμασία και αμέσως μετά ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για το ματς με την Πατρινή ομάδα. Δεν υπολογίζεται ο Ντουτσαρίδης που πήρε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τον Εθνικό Γαζώρου και ο Τάντιτς που θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αντίθετα επιστρέφει ο Πλιάγκας που εξέτισε την ποινή των 2 αγωνιστικών. Ο Εν Ντιαγιέ που έχει ένα πρόβλημα στον προσαγωγό, μάλλον θα παίξει κανονικά. Αναφορικά με την ενδεκάδα, ο Αποστολίδης θα είναι ο τερματοφύλακας. Στην άμυνα δεξιά ο Παγώνης, αριστερά ο Καλαγκάνης. Δύο στόπερ ο Τριποτσέρης και ο Κάργας.

Στη μεσαία γραμμή θα πάνε ο Μαραγκός με τον Κοτίτσα, βάση προβλημάτων. Αυτοί οι δυο θα είναι οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Ουσμάν Μπάρι θα είναι ελεύθερος στον κάθετο άξονα. Στα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής, οι υποψήφιοι είναι αρκετοί.

Ο Ντος Σάντος μάλλον θα ξεκινήσει ενώ θέση διεκδικούν ο Κούτεφ, ο Πλιάγκας, ο Ντόσης και ο Χλωρός.

Ο Εν Ντιαγιέ θα είναι ο φουνταριστός. Αν δε μπορέσει να παίξει ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, τότε αλλάζει η μαγιά του βασικού κορμού. Ο Ουσμάν μπορεί να πάει φορ η να παίξει από την αρχή ο Μπρατσιάνι.

Επίσης θέση διεκδικεί στο αρχικό σχήμα και ο Γελαδάρης, ανάλογα με την τακτική που σκέφτεται να κατεβάσει ο Παπαδόπουλος. Από την άλλη η Παναχαϊκή προέρχεται από ήττα μέσα στον Ηρακλή ενώ από την Τετάρτη και μετά δε γύρισε στην Πάτρα. Παρέμεινε στη Χαλκηδόνα. Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Κούτσης έχει μαζί του 19 ποδοσφαιριστές: Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Γ. Κοιλιάρας, Φατιόν, Δ. Κοιλιάρας, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Λίτσης, Παμπόε, Ρεκλείτης, Γκούρτσας, Ν` Τζιοντό, Πίτκας, Κοκκίνης, Βάντερσον, Σαλαμαστράκης, Μπαξεβάνος, Περέιρα. Στην Πάτρας έχει μείνει ο τιμωρημένος Τέλλος και οι Γεωργίου, Κωνσταντινίδης, Πέττας.

Εν τω μεταξύ αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αλέξη Κούγια, που ανακοίνωση ότι η ομάδα πωλείται ενώ σε διαφορετική περίπτωση αν δε βρεθεί αγοραστής θα πάει σε άλλη πόλη, όπου θα συγχωνευτεί με άλλη ομάδα.

*Τι έγινε στο ματς του Α` Γύρου

Ο ΑΟΚ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε πάρει τη νίκη με 1-0 στην έδρα της Παναχαϊκής. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι είχε πετύχει με σουτ ο Αναστασόπουλος στο 87` με δυνατό σουτ. Μάλιστα ο ΑΟΚ αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 65` και μετά λόγω αποβολής του Ενσαλίβα. Οι δυο ομάδες είχαν διαφορετικούς προπονητές. Ο Βασιλακάκης στον πάγκο της Καβαλιώτικης ομάδας και ο Φυντάνης στην Παναχαϊκή που είχε αντικαταστήσει τον Παπακώστα. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παναγιωτόπουλος από την Αιτωλοακαρνανία. Οι συνθέσεις ήταν οι εξής.

Παναχαϊκή: Πίτκας, Βοσκόπουλος, Σπίνουλας, Σαλαμαστράκης, Κοκκίνης, Ζορντάο, Καραμανλής, Βασιλαντωνόπουλος, Γκούρτσας, Μαπούκου, Ντίνας.

Αλλαγές είχαν παίξει ο Κωνσταντινίδης από το 46` και μετά στη θέση του Βασιλαντωνόπουλου και στο 66` ο Κοιλιάρας στη θέση του Γκούρτσα.

ΑΟΚ: Αποστολίδης, Παγώνης, Γελαδάρης, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ντιέ, Ενσαλίβα, Μπρατσιάνι, Χλωρός, Μοκάκε, Ντος Σάντος.

Αλλαγές, ο Αναστασόπουλος στη θέση του Χλωρού στο 67`, ο Μιγιάτοβιτς στη θέση του Μπρατσιάνι στο 77` και ο Πλιάγκας στο 89` στη θέση του Ντιέ.

 

Προηγούμενο άρθρο

10μερο περιθώριο για το JUMBO - Είτε θα τροποποιήσει την άδεια είτε θα κλείσει

Επόμενο άρθρο

Σοβαρά επεισόδια στην συνέντευξη Βορίδη