Dark Mode Light Mode

Εργασίες οικοπεδούχου στο ΒΙΟΠΑ

Για πρώτη φορά το πρωί της Πέμπτης σημειώθηκε κινητικότητα στα οικόπεδα του βιοτεχνικού πάρκου. Ειδικότερα, σε ένα από τα οικόπεδα δούλεψε σκαπτικό μηχάνημα προκειμένου να διαμορφώσει το έδαφος. Πίσω από την κινητικότητα ανακύπτει πρόθεση ιδιώτη να λειτουργήσει την επιχείρησή του σε οικόπεδο του ΒΙΟΠΑ που έχει αγοράσει. Πρόκειται για την εταιρία ανελκυστήρων Καφετζή, η οποία σκοπεύει να διαμορφώσει και να περιφράξει το οικόπεδο, ώστε εκεί να λειτουργήσει χώρος αποθήκευσης υλικών κι αντικειμένων.

Η διοίκηση του Βιοτεχνικού Πάρκου Καβάλας, θεωρεί την εξέλιξη ιδιαίτερα σημαντική. Ο πρόεδρος του ΒΙΟΠΑ Μάκης Παπαδόπουλος μετέφερε τη συγκρατημένη αισιοδοξία της διοικήσεως που παρά τις τεράστιες δυσκολίες δεν παύει να προσπαθεί για τη λειτουργία των εγκαταστάσεων.

Ο κ. Παπαδόπουλος αναφέρθηκε σε κάποιους οικοπεδούχους οι οποίοι δρομολογούν τις αρχικές εργασίες στα οικόπεδα, με σκοπό να μεταφέρουν τη λειτουργία των επιχειρήσεών τους στο ΒΙΟΠΑ. Δεν αποκλείεται μέχρι το τέλος του έτους οι πρώτες επιχειρήσεις να λειτουργούν στις εγκαταστάσεις. Κάποιοι οικοπεδούχοι αναμένουν τις εγκρίσεις των προγραμμάτων όπου εντάχθηκαν.

Η πρώτη εταιρεία που άρχισε εργασίες, ακολουθεί μέθοδο διαφορετική από την πασσαλόπηξη. Εφαρμόζει δηλαδή τη χρήση εναπόθεσης μπάζων ώστε να επέλθει ισορροπία στο έδαφος. Κάποιοι οικοπεδούχοι θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε βαριές κατασκευές ενώ κάποιοι άλλοι θα διαμορφώσουν ευκολότερα τα οικόπεδά τους.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Κυβερνητική αποδοκιμασία για τον πρόεδρο της ΔΕΠΑ

Επόμενο άρθρο

Δήλωση Βαγγέλη Παππά