Dark Mode Light Mode

Εργοτέλης- ΑΟΚ 2-1: Το μοιραίο τετράλεπτο

Κρήτη(ανταπόκριση)

Ο ΑΟΚ χθες το απόγευμα δεν τα κατάφερε να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Κρήτη, με αντίπαλο τον Εργοτέλη.

Συνεχίστηκε μια αρνητική παράδοση που έχει στην έδρα της Κρητικής ομάδας. Ο Βασιλακάκης ξεκίνησε με τον Αποστολίδη τερματοφύλακα, δεξιά τον Παγώνη, αριστερά τον Γελαδάρη και στο κέντρο της άμυνας τους Μαραγκό- Τριποτσέρη. Στη μεσαία γραμμή, Ντιέ και Ενσαλίβα ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Ντος Σάντος με τον Πλιάγκα ήταν στα πλάγια και ο Μοκάκε δίπλα στο Χλωρό, στο χώρο της επίθεσης. Από το 65` και μετά ο Μπρατσιάνι πήρε τη θέση του Ντος Σάντος ενώ προς το τέλος όταν ο ΑΟΚ πίεσε για την ισοφάριση, έπαιξε με περισσότερους παίκτες στην επίθεση, αφού βγήκε ο Παγώνης και μπήκε ο Μιγιάτοβιτς. Άδοξη, κρύα ήττα για τον ΑΟΚ που πάλεψε σε μεγάλο βαθμό, αλλά αιφνιδιάστηκε στην αρχή του ματς. Ηταν η πρώτη ήττα μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, όπου είχε χάσει μέσα στο Βόλο.

Στο Β` μέρος ήταν καλύτερος αλλά δε μπόρεσε να ισοφαρίσει.

Οι Κρητικού μπήκαν… φουριόζοι στο παιχνίδι και μόλις στο 14′ άνοιξαν το σκορ. Ο Τζανακάκης έκανε τη σέντρα και ο Ζαχόρα από κοντά έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Στο 18′ και πριν καλά-καλά συνέλθουν οι φιλοξενούμενοι, δέχθηκαν και δεύτερο γκολ, όταν ο Λάμπιν δεν λάθεψε και ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 2-0.

Στο 20′ ο Χλωρός προσπάθησε να απειλήσει, όμως η κεφαλιά του δεν ανησύχησε τον Αθανασίου. Είκοσι λεπτά μετά, όμως, ο Γελαδάρης σέντραρε και ο Χλωρός, με νέα κεφαλιά νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-1.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα, προσπαθώντας να φτάσουν στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά και να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα, με τον Εργοτέλη να ανεβαίνει στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς, ενώ η Καβάλα υποχώρησε στην 11η με 11 βαθμούς.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Αθανασίου, Γεωργίου (55′ Πίτσος), Τζανακάκης, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς (87′ Δασαλάκης), Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Ουέλιγκτον, Χάντι, Ζαχόρα, Λαμπίν (58′ Κοζορώνης).

ΚΑΒΑΛΑ: Αποστολίδης, Παγώνης (84′ Μιγιάτοβιτς), Γελαδάρης, Ντιέ, Τριποτσέρης, Μαραγκός, Ενσαλίβα, Μοκάκε, Πλιάγκας (72′ Αναστασόπουλος), Ντο Σάντος (65′ Μπρατσιάνη), Χλωρός.

 

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Αποτελέσματα Βαθμολογίες - Πρωταθλήματα ΕΠΣΚ - Περιφερειακό

Επόμενο άρθρο

Ενωση- ΠΑΟΚ 70-91: Δύο πρόσωπα και βαριά ήττα