• 3 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Εφτάψυχος ο ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη Προκρίθηκε με 4-3 στα πέναλτι(2-2 στα 90 λεπτά και 3-3 στην παράταση) – *Καμπανιακός- Βυζάντιο 3-2: Έσπασε το αήττητο

 Εφτάψυχος ο ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη   Προκρίθηκε με 4-3 στα πέναλτι(2-2 στα 90 λεπτά και 3-3 στην παράταση) – *Καμπανιακός- Βυζάντιο 3-2: Έσπασε το αήττητο

 Εφτάψυχος ο ΑΟΚ στην Αλεξανδρούπολη

 Προκρίθηκε με 4-3 στα πέναλτι(2-2 στα 90 λεπτά και 3-3 στην παράταση)

 

Επιμέλεια: Τάσος Πατσίδης

 

Ο ΑΟΚ προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου της Γ` Εθνικής, κερδίζοντας στα πέναλτι με 4-3 τον Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη, σ` ένα παιχνίδι που θύμιζε ρώσικη ρουλέτα.

 

Ο ΑΟΚ προηγήθηκε γρήγορα με 1-0, δέχτηκε την ισοφάριση επίσης πολύ γρήγορα. Προηγήθηκε στις αρχές του β` μέρους αλλά έμεινε με 10 παίκτες και ισοφαρίστηκε στην εκπνοή του αγώνα. το ματς πήγε στην παράταση όπου ο Εθνικός πήρε κεφάλι στο σκορ αλλά στο 119` ο Γαβριηλίδης ισοφάρισε σε 3-3 και έστειλε το ματς στα πέναλτι.

Εκεί ήρωας αναδείχθηκε ο Νάσος Αθανασίου, που απόκρουσε δυο πέναλτι και έδωσε το εισιτήριο στον ΑΟΚ για την επόμενη φάση.

Ο Ιορδανίδης ήταν αυτός που ευστόχησε στο τελευταίο πέναλτι ενώ πριν για τον ΑΟΚ είχαν στείλει τη μπάλα στα δίχτυα ο Διαμαντίδης, ο Γαβριηλίδης και ο Παππάς. Αστόχησε ο Κανούλας.

Ο Καμπανιακός θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του ΑΟΚ στο Κύπελλο.

 

Το ματς παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον.

 

Ο Αθανασίου ήταν η αποκάλυψη ενώ ο Βασίλης Γαβριηλίδης ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Πέτυχε 2 γκολ και είχε μια πληθωρική παρουσία, σε κανονική διάρκεια και παράταση.

Ο ΑΟΚ έπαιξε με παίκτη λιγότερο στην παράταση, βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά το πάλεψε μέχρι το τέλος. Ισοφάρισε και πανηγύρισε την πρόκριση στα πέναλτι.

 

Δικαίως χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας που ταξίδεψαν στην πόλη του Έβρου.

Ο Γιάννης Ισπυρλίδης άφησε στον πάγκο τον Φιρινίδη και ξεκίνησε με Αθανασίου κάτω από τα δοκάρια, όπως και στο προηγούμενο ματς κυπέλλου με την Αρναία.

Δεξιά στην άμυνα ο Κοσμίδης, αριστερά στην άμυνα ο Σταματόπουλος στη θέση του τραυματία Μπαντάνη που περισσότερο προφυλάχτηκε.

Δύο στόπερ ο Γκαρακλίδης με τον Ιορδανίδη.

Ο Γαβριηλίδης και ο Διαμαντίδης, ήταν οι δυο αμυντικοί μέσοι. Ο Παππάς πλάγιος στα δεξιά η στα αριστερά μαζί με τον Βιτλή. Ο Ζουνίνιο ελεύθερος στον κάθετο άξονα και ο Πόποβιτς στη θέση του σέντερ φορ.

 

 

Το φιλμ του αγώνα

4` Ο Χάρης Παππάς κερδίζει πέναλτι από τον Μπαρμπαγιάννη. Εκτελεί ο Διαμαντίδης για το 0-1.

10` Φάση διαρκείας και ο Φλώρος με κεφαλιά, από σέντρα του Μαμούτ  το 1-1. Προηγήθηκε σέντρα του Θάνου, πρώτη κεφαλιά του Φλώρου απόκρουση Αθανασίου, σουτ Μαμούτ πάλι απόκρουση του τερματοφύλακα.

18` Σουτ του Καραπατσιά λίγο έξω από την περιοχή, απόκρουση του Αθανασίου.

20` Σουτ του Καραπατσιά, δύσκολη απόκρουση του Αθανασίου.

45+  Από σουτ του Βιτλή, απόκρουση του Φυσέκη και ο Γαβριηλίδης χρίζεται σκόρερ για το 1-2. Πριν υπάρχει  ανατροπή του Πόποβιτς, που δε σφυρίζεται πέναλτι.

55` Σέντρα του Μαμούτ, σουτ του Καραπατσιά, μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Αθανασίου.

58` Κίτρινη κάρτα στον Σταματόπουλο, σε μαρκάρισμα στον Γκαίδατζή.

67` Κεφαλιά του Ιορδανίδη, μόλις άουτ.

90` + Μετά από φάουλ, ο Αγγελακάκης το 2-2 για τον Εθνικό.

102` Ο Κυριζάκης πετυχαίνει  το 3-2. Το γκολ αμφισβητείται για οφσάιντ, από τους φιλοξενούμενους.

119` Ο Γαβριηλίδης με σουτ το 3-3, μετά από σύγχυση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Παράλληλα πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

 

 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

Εθνικός: Φυσέκης, Θάνος Κατρανίτσας, Μπαρμπαγιάννης, Κουρτόβ, Τορομανίδη, Γκαϊδατζής, Φλώρος, Καραπατσιάς, Ελληνίδης Μαμούτ.

 

Αλλαγές

62` Θεοδωράκης στη θέση του Μαμούτ.

71` Αγγελακάκης στη θέση του Καραπατσιά

84` Κυριζάκης στη θέση του Γκαϊδατζή

 

ΑΟΚ: Αθανασίου, Κοσμίδης, Σταματόπουλος, Γκαρακλίδης, Ιορδανίδης, Γαβριηλίδης, Διαμαντίδης, Ζουνίνιο, Βιτλής, Παππάς, Πόποβιτς.

Αλλαγές

72` Μπρατσιάνη στη θέση του Βιτλή.

90` Μπάτζιος στη θέση του Ζουνίνιο.

107 ` Κανούλας στη θέση του Πόποβιτς

 

*Καμπανιακός- Βυζάντιο 3-2: Έσπασε το αήττητο

Σκορ και θέαμα προσέφεραν οι παίκτες των Καμπανιακού και Βυζάντιου Κοκκινοχώματος, με την ομάδα της Χαλάστρας να τσεκάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του κυπέλλου, παίρνοντας τη νίκη με 3-2 απέναντι στους Καβαλιώτες. Στο 40΄ ο Υψηλός με σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0, όμως, οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν άμεσα, ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Καρλόπουλο τρία λεπτά αργότερα. Μάλιστα, το σύνολο του Καραμπιπέρη ήταν αυτό που πήγε με προβάδισμα 1-2 στα αποδυτήρια, αφού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Σαουλίδης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε από τον Ραγκαβίνα, «έγραψε» το 1-2. Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο ξεκίνημα αυτού (50ο λεπτό της αναμέτρησης), οι γηπεδούχοι έφεραν και πάλι το ματς στα ίσια, αφού ο Υψηλός, επίσης, με πέναλτι που κέρδισε από τον Παυλίδη έκανε το 2-2. Το τελικό σκορ έμελλε να «γράψει» στο 70΄ με κεφαλιά ο Γαβανάς, με τους γηπεδούχους να έχουν στη συνέχεια δύο δοκάρια με Υψηλό και Προβατίδη, ενώ στο φινάλε το Βυζάντιο έχασε δύο ευκαιρίες, τις οποίες απέκρουσε ο Κηπουρός, που κράτησε τη νίκη για την ομάδα του.

 

Ο Νίκος Καραμπιμπέρης δεν χρησιμοποίησε αρκετούς βασικούς, κάνοντας ροτέισον. Δεν έπαιξε κάτω από τα δοκάρια ο Σουμουλίδης. Στην άμυνα ο Ελευθεριάδης και ο Τριανταφυλλίδης. Στη μεσαία γραμμή ο Σπυρίδης ενώ Βλάχος και Μαρκόπουλος έπαιξαν ως αλλαγές. Επίσης δεν αγωνίστηκε ο στρατευμένος Κουμπρόγλου.

Ηταν η πρώτη ήττα του Βυζαντίου, σε επίσημο παιχνίδι.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Γαβανάς, Ραγκαβίνας, Βαρότσης (65΄ Προβατίδης), Βάσσος (40΄ Υψηλός), Αποστολίδης (78΄ Γιαννακόπουλος), Αλεξανδρίδης, Κουντουράς, Πόπτσης.

 

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚ.: Παπαδόπουλος, Γεωργαντέλης, Κανέλλας (72΄Μαρκόπουλος), Παυλίδης, Μπατάκογλου, Καρλόπουλος, Κεφαλάς, Σαουλίδης,

Μουρατίδης Τσίλογλου (68΄ Βλάχος), Ταχματζίδης.

 

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης