Dark Mode Light Mode

Ηλικιωμένος σκόνταψε κι έπεσε

Ηλικιωμένος που εκ των υστέρων αποδείχτηκε ότι προέρχεται από τη Νέα Καρβάλη, βάδιζε χθες το πρωί στο πεζοδρόμιο της οδού Κασσάνδρου, μπροστά από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες γλίστρησε και έπεσε σε σκαλοπάτι με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά στο πρόσωπο.

Άλλοι διερχόμενοι κάλεσαν ασθενοφόρο αλλά και την ελληνική αστυνομία. Έγινε μία μικρή επιχείρηση μέχρι να ειδοποιηθούν οι οικείοι του. Αστυνομικοί μετέφεραν μπροστά από το κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης το αυτοκίνητό του που ήταν παρκαρισμένο στο ίδιο σημείο. Ο ίδιος διατηρούσε τις αισθήσεις του. Συνεργάζονταν κι ανταποκρίνονταν με το προσωπικό του ασθενοφόρου, έδωσε πληροφορίες για την ταυτότητά του -ώστε να ενημερωθούν οι οικείοι του – στους αστυνομικούς.

Τέτοια περιστατικά συμβαίνουν τακτικά, καθώς κατά γενική ομολογία τα πεζοδρόμια στην Καβάλα ειδικά στο κέντρο της πόλης, δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση. Προβλήματα αντιμετωπίζουν κυρίως οι ηλικιωμένοι, που ένα μικρό και απλό κατά τα άλλα πέσιμο, μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην υγεία τους.

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

 

Προηγούμενο άρθρο

Βράβευση μαθητών το ΔΩΚ σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου & Εισαγωγή μαθητών του ΔΩΚ στα Μουσικά Τμήματα των ΑΕΙ

Επόμενο άρθρο

Γιόρτασε η Αγία Μαρίνα