Dark Mode Light Mode

Η Αλφαβητοπαρέλαση αρχίζει με πάρτι

Με το καθιερωμένο πάρτι που και φέτος θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου του διοικητηρίου, αρχίζουν οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι, εκδηλώσεις της 9ης Αλφαβητοπαρέλασης.

Το αποκριάτικο πάρτι πραγματοποιείται το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου, από τις 6.00 το απόγευμα, στο φουαγιέ του αμφιθεάτρου, της περιφερειακής ενότητας Καβάλας.

Μια εβδομάδα μετά – δηλαδή στις 22 Φεβρουαρίου, από τις 9.30 το πρωί, πραγματοποιείται το γεγονός της Αλφαβητοπαρέλασης στην οδό Ομονοίας από τα Ποταμούδια μέχρι την κεντρική πλατεία Ελευθερίας.

Απευθύνουμε πρόσκληση σε όλα τα παιδιά να παραβρεθούν στο πάρτι του Σαββάτου, είπε εκ μέρους της συντονιστικής επιτροπής ο πρόεδρος των εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Νομού Καβάλας, Απόστολος Μουμτζάκης.

Τόνισε ότι στο χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει δυνατή μουσική και στα παιδιά θα κεραστούν αναψυκτικά. Επανέλαβε ότι η εκδήλωση αυτή είναι προπομπός της 9ης Αλφαβητοπαρέλασης που θα γίνει μετά από μία εβδομάδα.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν σχολεία από το Ζυγός, ίσως και των Αμυγδαλεώνα, για πρώτη φορά δημοτικό σχολείο των Κρηνίδων.

«Του χρόνου που η Αλφαβητοπαρέλαση συμπληρώνει δέκα χρόνια, θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο», είπε μιλώντας στην εφημερίδα μας, ο Απ. Μουμτζάκης.

Για τη φετινή 9η Αλφαβητοπαρέλαση με θέμα «ο δικός μου ήρωας», συνεργάζονται ο σύλλογος εικαστικών τεχνών και φιλότεχνων Άρτατακ, ο σύλλογος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Καβάλας, η Ένωση Γονέων και Κηδεμόνων δημοτικών σχολείων του Δήμου Καβάλας και το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ, ενώ οικονομικά η εκδήλωση στηρίζεται από το Δήμο Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Επιμένουν στη στάση εργασίας οι εργαζόμενοι της ΒΦΛ αν και χθες… πληρώθηκαν

Επόμενο άρθρο

Εγκρίθηκαν τα 8μηνα - Προσλήψεις του δήμου Καβάλας μέσω ΑΣΕΠ