Dark Mode Light Mode

Η ΔΕΥΑΚ περιμένει τους οφειλέτες σε ΔΑΚ και ΛΟΡΝΤ η ένταξη στην ευνοϊκή ρύθμιση

Με σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης Καβάλας, ενημέρωσε τους πολίτες ότι μια σημαντική έκταση της πόλης θα αντιμετώπιζε διακοπή της υδροδότησης λόγω εργασιών, από τις 8:00 το πρωί έως και τις 13:00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως μας εξήγησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Καζανίδης, η διακοπή οφειλόταν σε αιφνίδια βλάβη και συγκεκριμένα σε σπάσιμο του αγωγού.

Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει και η ΔΕΥΑ Καβάλας, όπως άλλωστε και πολλές ακόμη ανάλογες δημοτικές επιχειρήσεις ανά τη χώρα. Χρέη υπάρχουν και σ’ αυτά προσπαθεί να ανταποκριθεί η διοίκηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σημαντικό ρόλο στη αντιμετώπιση φυσικά θα διαδραματίσει και η ανταπόκριση των δημοτών στην έκκληση της διοικήσεως, προκειμένου οι λογαριασμοί να εξοφλούνται κανονικά. Ο Δημήτρης Καζανίδης εξέφρασε την προσδοκία του ότι οι δημότες θα εκμεταλλευθούν την πρόσφατη δυνατότητα ευνοϊκής ρυθμίσεως των οφειλών που ανακοινώθηκε. Βεβαίως, ο αριθμός των δόσεων της ρυθμίσεως θα είναι ανάλογος με το ύψος της οφειλής. Ζητούμενο είναι να ενταχθούν σε διακανονισμό εξοφλήσεως οι μεγάλοι οφειλέτες της ΔΕΥΑΚ, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η δημοτική επιχείρηση δεν έχει την ανάγκη γενικότερης εισπράξεως των οφειλών.

Οι ενδιαφερόμενοι δημότες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να ζητήσουν την ένταξή τους στην ευνοϊκή ρύθμιση, είτε επισκεπτόμενοι το γραφείο της Δημοτικής Αγοράς, είτε επισκεπτόμενοι το κτήριο της ΛΟΡΝΤ.

 

Προηγούμενο άρθρο

Έληξε ο πρώτος κύκλος συναγερμού για τα κρούσματα ευλογιάς σε αιγοπρόβατα δύο μονάδων

Επόμενο άρθρο

Χορηγός επικοινωνίας : ΠΡΩΙΝΗ