Dark Mode Light Mode

Η εβδομάδα δε θα βγάλει την είδηση

Μάλλον χωρίς εξελίξεις θα περάσει η εβδομάδα που διανύουμε στον ΑΟΚ.

Δε φαίνεται ότι υπάρχει φως στον ορίζοντα. Επικρατεί στασιμότητα σε όλα τα επίπεδα. Σε διοικητικό επίπεδο τελικά δεν πραγματοποιήθηκε το ραντεβού ανάμεσα σε ενδιαφερόμενο αγοραστή η διαχειριστή με ανθρώπους της ΠΑΕ.

Το ραντεβού ήταν προγραμματισμένο για το περασμένο Σαββάτο, αλλά ο άνθρωπος που έδειξε ενδιαφέρον την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε στο εξωτερικό.

Μάλλον θα επιστρέψει την ερχόμενη εβδομάδα και ίσως γίνει κάποιο ραντεβού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ενδιαφέρεται για ένα μερίδιο των μετοχών η τη διαχείριση της ομάδας. Δεν έχουν βγει λεπτομέρειες προς τα έξω, όσον αφορά τις επαγγελματικές του δραστηριότητες. Δεν είναι πάντως κάποιο όνομα από τα προηγούμενα που γράφτηκαν και ακούστηκαν.

Όλα αυτά όμως μάλλον έχουν… κουράσει.

Από τη μια αισιοδοξία και σιγουριά ότι η ομάδα θα τρέξει και από την άλλη στασιμότητα. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο το χειρότερο για την ομάδα. Το θέμα είναι και πόσο θα αντέξουν οι ποδοσφαιριστές. Είχαν πάρει διαβεβαιώσεις ότι μέχρι τις 20 Ιουνίου, θα υπήρχε φως στο τούνελ. Η ημερομηνία αυτή μάλλον καταρρίπτεται.

Πάμε για την άλλη εβδομάδα, χωρίς πάντως να είναι κάτι σίγουρο. Οι πάντες περιμένουν. Δεν έχει γίνει η παραμικρή προσφυγή αλλά αρκετοί παίκτες παράλληλα εξετάζουν προτάσεις από άλλους συλλόγους.

Δε μπορεί επίσης να ξεκινήσει ο σχεδιασμός του ρόστερ για τη νέα περίοδο, από τη στιγμή που στο ταμείο της ΠΑΕ αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα ευρώ. Φυσικά δε μπορούν να γίνουν μεταγραφικές προτάσεις αλλά και να αρχίσουν οι συζητήσεις με παίκτες που είναι στο ρόστερ και υπολογίζονται για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η εβδομάδα χωρίς σημαντικού απροόπτου θα περάσει ανεκμετάλλευτη. Από την πλευρά του Γιώργου Τσοκτουρίδη επίσης υπάρχει στάση αναμονής. Ο νυν πρόεδρος της ΠΑΕ παραμένει στη θέση του, μέχρι να… φύγει. Είναι δεδομένο ότι περιμένει να τελειώσουν οι εκκρεμότητες που υπάρχουν, όσον αφορά τα χρήματα που έχει βάλει στην ομάδα. Επίσης να περάσει η αδειοδότηση για τη νέα σεζόν.

 

Προηγούμενο άρθρο

Ανοιχτή ΕΡΤ , καινούργια ΝΕΡΙΤ και οχι μαύρες κάρτες

Επόμενο άρθρο

Τα καλύτερα παιδιά του "Ανθή Καραγιάννη"