Dark Mode Light Mode
Θανατηφόρο τροχαίο στην Αυλή
Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη – Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο
Για ψύλλου πήδημα έθεσαν σε αργία διευθυντή κλινικής του νοσοκομείου

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη – Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο

Αφοπλιστικά ειλικρινής όσον αφορά την περιπέτειά του με τον καρκίνο εμφανίστηκε ο Νίκος Κουρκούλης στα πλαίσια τηλεοπτικής του εμφάνισης.

«Μετά από μια οξεία παγκρεατίτιδα, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε ένα πρόβλημα στην κεφαλή του παγκρέατος. Καρκίνος. Ήταν ένα ογκίδιο. Οι λέξεις δεν με φοβίζουν. Οι γιατροί μου έδωσαν περιθώρια ελπίδας. Είχαν πει πως έπρεπε να πάω να εγχειριστώ στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Αμερική. Είχα πολύ καλή διάθεση. Δεν πίστεψα ότι υπήρχε αυτό το πρόβλημα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν άρρωστος». Αυτό δήλωσε στην εκπομπή του MEGA «Όλα Για Την Υγεία Μου» και στον δημοσιογράφο Μανώλη Κεφαλογιάννη ο δημοφιλής τραγουδιστής.

Προσθέτοντας πως ο Θεός ήταν αυτός που τον βοήθησε να το ξεπεράσει. «Ένας φίλος μου με παρακινεί να πάμε για πρώτη φορά στον Άγιο Όρος. Μπαίνουμε μέσα στο καράβι και είναι δυο άνθρωποι δίπλα μου. Μου λένε είμαστε θαυμαστές από την Αμερική. Τους είπα ότι θα πήγαινα κι εγώ σε λίγο καιρό. Ανακαλύπτω, λοιπόν, ότι ο ένας από τους δυο ήταν αυτός που θα με εγχείριζε. Όταν φτάνω εκεί βρίσκομαι δίπλα στην εικόνα και ένας παππούλης με καλεί μέσα. Εκεί κατέρρευσα. Ένιωσα την ανάγκη να ανοίξω την ψυχή μου. Έκανα Πάσχα εκεί. Κατέβηκα στην Αθήνα και επανέλαβα τις εξετάσεις.

Διαπιστώθηκε ότι πλέον δεν υπήρχε πρόβλημα. Μου είπαν πως επρόκειτο για μια περίπτωση αυτοίασης. Αυτό δε σημαίνει πως το πρόβλημα δε θα εκδηλωθεί και πάλι ύστερα από ορισμένα χρόνια. Γι’ αυτό και κάνω διαρκώς εξετάσεις παρακολουθώντας την κατάστασή μου. Η διάγνωση ήταν σωστή αλλά είχε ευτυχή κατάληξη. Πρέπει να πιστέψεις ότι θα γίνεις καλά. Ο πανικός, η αρνητική ψυχολογία και η κακή σκέψη δεν βοηθάνε καθόλου. Σας συμβουλεύω να μιλάτε και να εκφράζεστε με οποιονδήποτε τρόπο. Πάνω από όλα να μιλάτε με τον εαυτό σας και να σκέφτεστε εικόνες που θα σας κάνουν καλό», συμβούλευσε ο καβαλιώτης τραγουδιστής.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αυλή

Επόμενο άρθρο

Για ψύλλου πήδημα έθεσαν σε αργία διευθυντή κλινικής του νοσοκομείου