• 1 Ιουλίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Η Θάσος έμμεσα στη World Travel Market

 Η Θάσος έμμεσα στη World Travel Market

Εμμέσως πλην σαφώς η Θάσος με τουριστικούς πράκτορες και ξενοδόχους μετέχει και στη φετινή μεγάλη τουριστική έκθεση του Λονδίνου World Travel Market 2014.

Η έκθεση αυτή κάθε χρόνο αυτή την περίοδο είναι βαρόμετρο για την τουριστική κίνηση το προσεχές καλοκαίρι στη Θάσο τουριστών από την Αγγλία.

Στην έκθεση βρίσκονται ήδη οι τουριστικοί πράκτορες Στέλιος Συνοδιάς, Σάκης Ζηλιαχωβινός, Δημοσθένης Γεωργής. Όπως λένε οι Άγγλοι τουρίστες στη Θάσο το 2015 θα είναι στα ίδια επίπεδα των προηγούμενων ετών.

Η Θάσος και οι Άγγλοι τουρίστες έχουν μια στενή σχέση μεταξύ τους που δεν παρουσιάζει αυξομειώσεις ακόμη και την περίοδο της κρίσης.

Στο ίδιο επίπεδο θα κινηθεί η κίνηση των Άγγλων τουριστών στη Θάσο και το καλοκαίρι του 2015.

Στην έκθεση του Λονδίνου συμμετέχει ο ΕΟΤ με μεγάλο τουριστικό περίπτερο αφιερωμένο σε όλη την Ελλάδα. Δεν υπάρχει περίπτερο της Θάσου, δεν υπάρχει περίπτερο της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Από πλευράς τοπικής αυτοδιοίκησης αισθητή κάνει την παρουσία της στην έκθεση το περίπτερο της Περιφέρειας Ιόνιων Νήσων με ιδιαίτερη προβολή στη Ζάκυνθο αλλά και το περίπτερο των φορέων της Ρόδου.

Διαβάστε επίσης