Dark Mode Light Mode

Η ΝΔ υποδέχθηκε και υποσχέθηκε ψήφο στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

φωτογραφία από τη χθεσινή συνάντηση του Β. Μεϊμαράκη με τον Περιφερειάρχη Χ. Τοψίδη.

Θερμή υποδοχή επεφύλαξε το απόγευμα της Κυριακής η τοπική Νέα Δημοκρατία στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Η αίθουσα του καταστήματος «Marine» στο λιμάνι γέμισε ασφυκτικά από φίλους και στελέχη του κόμματος. Ανθρώπους που συνδέονται με τη Νέα Δημοκρατία στενά, έχουν παρελθόν στην προεκλογική της δραστηριότητα. Άνθρωποι της πόλης και (λιγότεροι) του Ν. Καβάλας.

Ο Βαγγελης Μεϊμαράκης επισκέφθηκε το Διοικητήριο σε συναντήσεις με τον Θόδωρο Μαρκόπουλο και τον Αλέξανδρο Ιωσηφίδη. Στη συνέχεια πέρασε από τις καφετέριες της παραλίας, χαιρέτισε αρκετό κόσμο.

Έχοντας συνεχώς δίπλα του τον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Έφτασε καταχειροκροτούμενος στην αίθουσα της εκδήλωσης όπου τον περίμενε και ο Γιάννης Πασχαλίδης. Ήταν εκεί Αντιπεριφερειάρχες, απλοί φίλοι της Νέας Δημοκρατίας, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου και άλλοι τοπικοί παράγοντες.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης έφτασε στο «Marine» και υποψήφια ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη. Μίλησε σύντομα. Χαιρετισμό απεύθυνε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Μπλιούμης. Και οι δύο κλήθηκαν στο βήμα από τον κ. Μεϊμαράκη.

Πρώτος μίλησε ο πρόεδρος της τοπικής ΝΟΔΕ Μπάμπης Δράκος. Αμέσως ξεκαθάρισε ότι αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εκλογές είναι τα κόμματα από τα Δεξιά της. Αναφέρθηκε συγκεκριμένα στην Ελληνική Λύση και στη Νίκη.

Δηλώνοντας ευθέως ότι αντίπαλος της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές δεν θα είναι ούτε ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε το ΠΑΣΟΚ! Από αυτήν την αναφορά επηρεάστηκαν όλοι. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος αλλά και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης που σε μεγάλο βαθμό στις ομιλίες τους σχολίασαν τα ίδια γεγονότα. Διατύπωσαν τις ίδιες απόψεις. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος κάλεσε τους πολίτες σε συμμετοχή στις εκλογές.

Οι τοπικοί παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου είχαν επισκέψεις του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης στη Θάσο και την Κυριακή της Υπουργού Πολιτισμού επίσης στη Θάσο.

Η εκδήλωση με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη ήταν η τελευταία μεγάλη εκδήλωση ενόψει των ευρωεκλογών για τη Νέα Δημοκρατία στην Καβάλα. Δεν αποκλείεται -είναι βέβαιο- ότι θα υπάρξει δραστηριότητα και τις επόμενες ημέρες αλλά πλέον όσοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές ήταν να έρθουν στην πόλη μας, οι περισσότεροι ήρθαν.

Προηγούμενο άρθρο

«Οι πολίτες θα αντιδράσουν στην πολιτική που εφαρμόζει η ΝΔ»

Επόμενο άρθρο

Χ. Χρυσανίδης: Ενημέρωση και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Καλαμίτσα