Dark Mode Light Mode

Η ομάδα βούλιαζε και εμείς περιμέναμε …. τους ενδεκαδάτους !

Τελικά έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα οι επενδυτές που εκπροσωπήθηκαν απο την ομάδα Τσάκα αποδεικνύονται περισσότερες διαχειριστές παρά επενδυτές αφού περισσότερο διαχειρίστηκαν παρά επένδυσαν.

Οταν δεν πληρώνεις τις υποχρεώσεις της ομάδας όπως τις ασφαλιστικές εισφορές και περιμένεις την επιδοτήσεις για να πληρώσεις τους παίκτες τι είσαι ;

Διαχειριστής ή επενδυτής ;

Τα λεφτά των χορηγών που μέσω αυτών θέλησαν να χορηγήσουν τον ΑΟΚ δεν τα είδαμε ΠΟΤΕ !

Τους παικταράδες που απο την αρχή της περιόδου μας υποσχέθηκαν δεν τους είδαμε ΠΟΤΕ !

Την ομάδα που είχανε στο μυαλό τους να φτιάξουν και να οδηγήσουν την ομάδα τρένο στην Σούπερ Λίνγκ δεν την είδαμε ΠΟΤΕ !

Οταν εμείς γράφαμε πρίν απο μερικούς μήνες απο την σελίδα αυτή οτι οι ΄νέοι επενδυτές δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις της ομάδας και οτι πληρώνουν μόνο στα λόγια είμασταν υπερβολικοί.

Βλέπαμε απο καιρό οτι οι άνθρωποι που είχανε αναλάβει το managment της ομάδας διοικούσανε την ΄ΠΑΕ με επιτυχία μόνο στα λόγια και τις δηλώσεις.

Λόγια και δηλώσεις για μια μεγάλη ομάδα που δεν έγινε ποτέ διότι όπως αποδείχθηκε περίτρανα για άλλη μια φορά δεν είναι δυνατόν με πορδές να βάψεις αυγά.

Αυτό που θέλανε να κάνουν αυτοί , να διοικήσουν τον ΑΟΚ μόνο με τις επιχορηγήσεις , προσπάθησε να κάνει και ο Τσοκτουρίδης πέρσι και μόνο που δεν πέσαμε να τον φάμε.

Δεν προλαβαίναμε να δημοσιεύουμε τις αιχμηρότατες ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη της Λέσχης και του ΣΦΑΟΚ για τα εγκλήματα Τσοκτουρίδη σε βάρος του ΑΟΚ.

Πηγαίναμε στο γήπεδο και απο την μια βλέπαμε τα πανό που κρεμούσανε τα μέλη του Ερασιτέχνη και ζητούσανε απο τον Τσοκτουρίδη να αποχωρήσει και απο την άλλη τα μαύρα πανό του ΣΦΑΟΚ και τα ανάποδα πανό της Λέσχης.

Φέτος που η ομάδα είναι τελευταία και οδηγείται χορεύοντας ( με τους λύκους) στην Γ΄΄’ Εθνική διαπιστώσαμε μια διαφορετική στάση και μια ανοχή που άγγιξε τα όρια της συνενοχής.

Που είναι όλοι αυτοί που με τόσο ζήλο στο παρελθόν υπερασπιζόταν τα συμφέροντα του ΑΟΚ όταν αυτά θιγόταν ;

Ο ΑΟΚ απο καιρό έχει δείξει οτι έχει πάρει λάθος δρόμος αλλα κανείς δεν έδειξε να συγκινείται.

Οι άνθρωποι που θέλησαν να κάνουν τον ΑΟΚ μεγάλο και όπως αποδείχτηκε το καταφέρανε μόνο στα λόγια αφήνουν την ομάδα διαλυμένη στην τελευταία θέση της βαθμολογίας να παλέψει οχι μόνο με τις αντίπαλες ομάδες αλλα και την γενικότερη δική της οικονομική κατάσταση που είναι τραγική.

Ετσι και αλλιώς εκεί που είναι η ομάδα στο τέλος του πρώτου γύρου είτε με αυτούς είτε χωρίς αυτούς θα πρέπει να παλέψει για να μείνει στην κατηγορία.

Ολοι θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να αγκαλιάσουμε την ομάδα που για άλλη μια φορά βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση.

Οι Καβαλιώτες για άλλη μια φορά θα αγκαλιάσουν τον ΑΟΚ και δεν θα τον αφήσουν μόνο.

Μπορεί οι εποχές που διανύουμε να μην βοηθούν αφού και οι Καβαλιώτες όπως όλοι οι έλληνες έχουν τις δικές τους προσωπικές δυσκολίες αλλα τον ΑΟΚ δεν θα τον αφήσουν μόνο.

Αυτοί που πιστεύουν οτι η φυγή της ομάδας Τσάκα θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στον ΑΟΚ κάνουν λάθος.

Τι άλλο χειρότερο θα μπορούσε να πάθει η ομάδα απο αυτά που έχει πάθει μέχρι σήμερα ;

Η δική τους συμμετοχή στην διοίκηση της ομάδας με τους χορηγούς τα πολλά λεφτά και τους ενδεκαδάτους παικταράδες έχουν σήμερα την ομάδα να να πατάει με το ένα πόδι στην Γ΄’ Εθνική.

Τους πληροφορούμε οτι την ομάδα μπορούμε να την ρίξουμε και μόνοι μας.

Δεν χρειαζόμαστε την βοήθεια τους.

Βέβαια σε αυτήν την προσπάθεια των επενδυτών οφείλουμε να διαχωρίσουμε τον Τσάκα απο τον Ελευθεριάδη που είχε μικρότερη συμμετοχή στις διοικητικές αστοχίες των προηγούμενων μηνών.

Ο Βλάσης Τσάκας που ήρθε με φόρα να διοικήσει τον ΑΟΚ αποδείχθηκε εκτός απο άσχετος και άπειρος.

Έκανε λάθη πολλά τα οποία και πληρώνει σήμερα η ομάδα.

Μπορεί ο Επιφάνιος Ελευθεριάδης να είχε όντως στο μυαλό του κάτι άλλο για τον ΑΟΚ αλλα οι εκφραστές αυτής της προσπάθειας την οποία όλοι υποδεχτήκαμε με καλή διάθεση κατάφεραν απο πολύ νωρίς να χάσουν την εμπιστοσύνη του φίλαθλου κόσμου της Καβάλας και να ρίξουν τον πήχη των προσδοκιών.

Είμαστε όλοι εδώ και είμαστε εδώ για τον ΑΟΚ.

Το επόμενο που θα ζήσουμε θα είναι να δούμε τους ανθρώπους που πάνω στα δημοσιογραφικά θεωρεία κάνανε καλαμπούρια με τον Τσάκα μέχρι και πρίν μερικές εβδομάδες ενώ ο ΑΟΚ μέσα στον γήπεδο πελαγοδρομούσε και έχανε τον ένα αγώνα μετά τον άλλο να τους κάνουν την πιο αιχμηρή κριτική γιατί έχουν μάθει να μεταπηδάνε απο το στρατόπεδο που χάνει την μάχη στο στρατόπεδο που την κερδίζει.

Θέλουν να είναι πάντα με αυτούς που κερδίζουν αλλα ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει.

ΑΛΟΡΑ !

 

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ενθουσίασαν την Καβάλα οι Μωμόγεροι

Επόμενο άρθρο

Έως την άνοιξη του 2014 θα αποφασιστεί ο σχεδιασμός αξιοποιήσεως του Παγγαίου