Dark Mode Light Mode

Η ομάδα Σιμιτσή ετοιμάζεται για τις εκλογές

Τη Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής με τη δημοτική του ομάδα σε μία συνάντηση, σε μία συζήτηση, αποκλειστικά προεκλογική. Ήταν η πρώτη φορά που ο δήμαρχος μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους συζήτησαν το σκηνικό των προσεχών δημοτικών εκλογών, συζήτησαν τις κινήσεις του συνδυασμού, αρχίζοντας όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες. Μέχρι τη συνάντηση της Δευτέρας ο κ. Σιμιτσής δεν είχε συζητήσει με τη δημοτική του ομάδα, θέματα προεκλογικά. Τη Δευτέρα μπήκαν όλα στο τραπέζι της συζήτησης, χωρίς να βγει η μεγάλη και σημαντική είδηση.

Όπως είπε στους δημοτικούς του συμβούλους ο δήμαρχος, εντός των προσεχών ημερών ή και εβδομάδων είναι πιθανό να πραγματοποιήσει μία πρώτη προεκλογική εκδήλωση, απολογιστικού χαρακτήρα.

Ο δήμαρχος εκτιμά ότι το έργο που έγινε, ειδικά αυτά τα τελευταία χρόνια, δεν έχει περάσει στην κοινωνία. Η εκδήλωση λοιπόν που θ΄ ανοίξει την προεκλογική δραστηριότητα του Κωστή Σιμιτσή, θα έχει αυτόν τον στόχο, να προβληθεί το έργο που έγινε.

Σε σχέση με τη σημερινή δημοτική ομάδα του Κωστή Σιμιτσή, συζητείται – και είναι πολύ πιθανό – τρεις από τους δημοτικούς του συμβούλους να μην είναι υποψήφιοι στις εκλογές του Μαΐου. Ο Νίκος Δημητριάδης, ο Θόδωρος Παπαδόπουλος κι ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Στη δημοτική ομάδα του Κωστή Σιμιτσή συζητείται το ενδεχόμενο ο γιος του Ντίνου Χριστοδουλίδη, να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του Βαγγέλη Παππά. Ο ίδιος ο Ντίνος Χριστοδουλίδης σε συζητήσεις με συναδέλφους του έχει διαψεύσει αυτό το ενδεχόμενο.

Ο Κ. Σιμιτσής μιλώντας για το καινούριο ψηφοδέλτιό του, είπε τη Δευτέρα στους εν ενεργεία δημοτικούς συμβούλους, ότι το ψηφοδέλτιο θ΄ ανανεωθεί και θα διευρυνθεί. Συζητά με πολλούς και διάφορους, αλλά δεν έχει ακόμη οριστικοποιήσει αυτές τις συζητήσεις, περιμένοντας να μάθει αναλυτικά και συγκεκριμένα ποιοι άλλοι θα είναι υποψήφιοι δήμαρχοι.

«Έχουμε προοπτική νίκης», είπε στους δημοτικούς του συμβούλους ο Κωστής Σιμιτσής και είχε συζήτηση μαζί τους, για το πώς η παράταξη θα πρέπει να κινηθεί προεκλογικά.

Χθες ο κ. Σιμιτσής ταξίδεψε στην Αθήνα όπου θα βρίσκεται και σήμερα.

 

Προηγούμενο άρθρο

48χρονος με χασίς και μαχαίρια

Επόμενο άρθρο

Επιμένει στην υποψηφιότητά του ο Τέλης Παπάζογλου