Dark Mode Light Mode

Η πίτα της ΠΑΕ ΑΟΚ

Tο βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου GALAXY έκοψε την πίτα της η ΠΑΕ ΑΟΚ. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Βλάσης Τσάκας εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία ενώ τόνισε ότι συνεχίζονται οι προσπάθειες για να πάρει η ομάδα ενημερότητα.

Ο προπονητής Μιχάλης Ιορδανίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος που βρίσκεται ανάμεσα στην οικογένεια του ΑΟΚ τονίζοντας ότι σε καθημερινή βάση γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές.

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης δήλωσε με νόημα ότι δεν πρέπει να ξεχνούν κάποιοι ότι αυτός ήταν που μόχθησε προκειμένου ο ΑΟΚ να φύγει από το περιφερειακό και να παίζει τώρα στην Β’ Εθνική.

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων Σίμος Ανθουλάκης ζήτησε από τον μεγαλομέτοχο να παραχωρήσει τις μετοχές σε ανθρώπους που μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν.

Από την εκδήλωση απουσίαζαν οι 4 βουλευτές του Νομού μας ενώ το παρών έδωσαν ο ερασιτέχνης ΑΟΚ η ΕΠΣΚ ο σύλλογος Παλαιμάχων , η Λέσχη Φιλάθλων Γυναικών Καβάλας, ο ΣΦΑΟΚ , ο επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ κ.Χρήστος Ρέμος και πολιτικά πρόσωπα όπως ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Παπαδόπουλος.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Ακριβά τα γεωτρύπανα - Καθυστερεί η αξιοποίηση της φυσικής αποθήκης

Επόμενο άρθρο

Στο δικαστήριο