Dark Mode Light Mode

Η πιο κρίσιμη εβδομάδα αφού τα περιθώρια έχουν στενέψει

Από αύριο ο ΑΟΚ περνάει σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα, που επιτέλους πρέπει να φανούν κάποια πράγματα ότι υπάρχει ομάδα. Τα επόμενα 24ωρα θα κρίνουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον της ομάδας. Οι φήμες είναι πολλές αλλά στην ουσία δεν έχουμε δει το παραμικρό.

Το σενάριο για διαχειριστή και με άνθρωπο που έχει μεταγραφικές επαφές, καλά κρατεί. Αυτό όμως αργεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μήπως ήρθε η ώρα;

Από εκεί και πέρα η επιμονή του Καβαλιώτη επιχειρηματία να ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας εκφράστηκε έντονα την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά δε βρέθηκε λύση. Κάπου το θέμα παραμένει στάσιμο και δε φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις αφού η υπόθεση πάει να προχωρήσει και όλο σκαλώνει στις λεπτομέρειες που ξεπετάγονται μπροστά.

Τα προβλήματα αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Προσφυγές, παίκτες που κλείνουν σε άλλες ομάδες, κίνδυνος να χαθούν νεαροί παίκτες που αποτελούν την περιουσία της ομάδας. Ο ΑΟΚ το τελευταίο δίμηνο δεν έχει ούτε γραφεία. Ο κατήφορος πρέπει να σταματήσει άμεσα.

*Πρωτοβουλία για σύσκεψη τοπικών φορέων;

Δεν αποκλείουμε προς το τέλος της εβδομάδας που διανύουμε και αν δεν έχει βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα του ΑΟΚ, να πραγματοποιηθεί σύσκεψη ανάμεσα σε τοπικούς φορείς αλλά και σε όσους εμπλέκονται γύρω από την ομάδα. Να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ο Δήμος Καβάλας, η Περιφέρεια, ο Ερασιτέχνης ΑΟΚ, ο ΣΦΑΟΚ και η ΛΦΚ. Επίσης το Δ. Σ των Παλαιμάχων του ΑΟΚ.

Σε αυτή τη σύσκεψη που μπορεί ήδη να έχει αργήσει, χρειάζεται να γίνει μια προσπάθεια αλλαγής του σκηνικού.

*Καταθέτουν προσφυγές 10 παίκτες και ερωτηματικό με τους υπόλοιπους

Σήμερα αναμένεται να καταθέσουν προσφυγές 8 παίκτες του ΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες αυτοί είναι οι Γιάννης Χλωρός, Θοδωρής Τριποτσέρης, Πιέρ Καλαγκάνης, Μάνος Αποστολίδης, Δημήτρης Γελαδάρης, Στέλιος Μαραγκός, Τάσος Παγώνης και Γιώργος Σουλογάνης, Ευθύμιος Κοτίτσας και Θεόδωρος Πακάλτσης . Βέβαια μερικοί από αυτούς ήδη έχουν ανακοινωθεί από άλλες ομάδες.

Πρώτος ο Θοδωρής Τριποτσέρης στον ΟΦΗ, μετά ο Γιώργος Σουλογάνης στη Δόξα Βύρωνα. Ακολούθησε ο Μάνος Αποστολίδης την Παρασκευή που μας πέρασε από τη Νίκη Βόλου.

Παράλληλα είναι άγνωστο το τι θα γίνει με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που παρακολουθούν την όλα κατάσταση με αγωνία ενώ μερικοί από αυτούς είναι μεταγραφικοί στόχοι ομάδων της Σουπερ Λιγκ.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει ο Γιάννης Κάργας, που πάντως τονίζεται από το περιβάλλον του ΑΟΚ ότι δε υπάρχει περίπτωση να φύγει από το ρόστερ.

Την Παρασκευή προηγήθηκε η ανακοίνωση των παικτών όπου τονίζεται ότι δεν αντέχουν άλλο την κατάσταση που επικρατεί.

 

Προηγούμενο άρθρο

3 προφυλακίστηκαν, 1 ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Επόμενο άρθρο

Συζητούν αναστολή λειτουργία του Ιδρύματος Αγία Μαρίνα