Dark Mode Light Mode

Η τροχαία Καβάλα «βλάπτει» τη Λαϊκή

Προσωπικό του τμήματος Τροχαίας Καβάλας, βρέθηκε το Σάββατο στην Λαϊκή αγορά, για να διευκολύνει τόσο τους μικροπωλητές, κυρίως του καταναλωτές, όταν αυτοί κατευθύνονταν ή αποχωρούσαν από το παζάρι, μέσω της οδού Ερυθρού Σταυρού. Ήταν το δεύτερο συνεχόμενο Σάββατο που την ευθύνη των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στη Λαϊκή ανέλαβε η τροχαία λόγω των κινητοποιήσεων των δημοτικών αστυνομικών που ως γνωστόν κινδυνεύουν να απολυθούν

Η τροχαία στη Λαϊκή αγορά δεν έφερε και τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό αναγνωρίζεται κι από τους καταναλωτές, κυρίως όμως από τους μικροπωλητές. Οι οποίοι παρατηρούν ότι οι τροχονόμοι, εφαρμόζουν αυστηρά και το Σάββατο στη λαϊκή αγορά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Πολλοί μικροπωλητές διαμαρτυρήθηκαν στην εφημερίδα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η τροχαία Καβάλας βλάπτει τη λαϊκή αγορά, βλάπτει το παζάρι καθώς εφαρμόζει τη νομοθεσία για το παρκάρισμα, την ολιγόλεπτη στάθμευση, με τον αυστηρότερο τρόπο.

Στο σημείο της εισόδου της λαϊκής αγοράς επί των οδών Βότση και Ερυθρού Σταυρού βρέθηκε δικυκλιτιστής αλλά και προσωπικό με περιπολικό της τροχαίας Καβάλας.

Όπως λένε οι μικροπωλητές οι τροχονόμοι δεν προειδοποιούσαν αυτούς που άφηναν το αυτοκίνητό τους για λίγη ώρα, επί της Ερ. Σταυρού. Οι πολίτες είχαν την εντύπωση ότι μπορούσαν να σταθμεύουν εκεί προκειμένου να πεταχθούν και να φέρουν τα ψώνια από την λαϊκή αγορά, όταν όμως γύριζαν στο αυτοκίνητό τους, έβλεπαν ότι σ΄ αυτό είχε βεβαιωθεί κλήση για παράνομη στάθμευση.

Πολλοί μικροπωλητές διαμαρτυρήθηκαν όπως επίσης και οι καταναλωτές, πλην όμως η τροχαία που διευκόλυνε κατά τα άλλα την κίνηση των καταναλωτών στο παζάρι, έφυγε το μεσημέρι από τη λαϊκή έχοντας βεβαιώσει αρκετές κλήσεις για παράνομη στάθμευση.

Οι μικροπωλητές συγκρίνοντας την υπηρεσία που προσφέρει η τροχαία με αυτή που προσέφερε η δημοτική αστυνομία, λένε πως η δεύτερη ήταν σαφώς καλύτερη, διότι ρύθμιζε άριστα την κίνηση, χωρίς τιμωρεί, χωρίς να βάζει πρόστιμα, σε όλους αυτούς που παρκάριζαν λίγα λεπτά μόνο το αυτοκίνητό τους , κοντά στο παζάρι, προκειμένου να διευκολυνθούν για τη μεταφορά όσων αγόρασαν από τους «πάγκους» για το σπίτι. Εάν δεν αλλάξουν τα δεδομένα τότε και το προσεχές Σάββατο η λαϊκή αγορά της Καβάλας θα γίνει με την παρουσία προσωπικού της τροχαίας Καβάλας.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Συζητούν αναστολή λειτουργία του Ιδρύματος Αγία Μαρίνα

Επόμενο άρθρο

Εξόρμηση για το παντοπωλείο που είναι κλειστό!