• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Η Taxlinked.net από την Κύπρο και η Nortech από την Καβάλα στο Web Summit 2014 στο Δουβλίνο

 Η Taxlinked.net από την Κύπρο και η Nortech από την Καβάλα στο Web Summit 2014 στο Δουβλίνο

Το Web Summit (www.websummit.net) έχει καταξιωθεί ως το παγκόσμιο συνέδριο τεχνολογίας με τη μεγαλύτερη επιρροή στους τομείς του Marketing και του Internet. Συγκεντρώνει πάνω από 500 ομιλητές από τις μεγαλύτερες εταιρίες του κόσμου όπως ο Werner Vogels (Amazon), Urs Hölzle (Google), John Sculley (Apple), Mike Bell (Intel) και πολλούς άλλους. Δίνει την ευκαιρία σε πάνω από 2000 επιλεγμένες startups από όλο τον κόσμο να συμμετέχουν για να προωθήσουν νέες καινοτόμες ιδέες που φιλοδοξούν να αλλάξουν τον τρόπο που ζούμε. Για τρεις μέρες 4 – 6 Νοεμβρίου το Δουβλίνο θα γίνει για άλλη μια φορά η διεθνή πρωτεύουσα της τεχνολογίας.

Η Nortech, μια εταιρία ανάπτυξης διαδικτυακών τόπων από την Καβάλα, έχει αναλάβει την υλοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας του Taxlinked.net μιας startup εταιρίας που έχει επιλεγεί να συμμετέχει στο συνέδριο. Σκοπός της είναι να ενώσει τους επαγγελματίες που ασχολούνται στο χώρο της λογιστικής και της νομικής σε όλο τον κόσμο, μέσα από ένα διαδικτυακό τόπο που τους παρέχει υπηρεσίες άμεσης δικτύωσης, συνεργασίας και ανταλλαγής πληροφοριών (www.taxlinked.net). Η Taxlinked.net από την Κύπρο και η Nortech από την Καβάλα συνεργάζονται για να προσφέρουν ένα χώρο όπου οι επαγγελματίες του τομέα θα βρίσκουν όλες τις πληροφορίες που έχουν ανάγκη για τις διεθνείς τους συνεργασίες. Όλα τα τελευταία νέα και η νομοθεσία παρέχονται είτε από την Taxlinked.net είτε από τα μέλη της κοινότητας. Η αναζήτηση συνεργατών σε όλες τις χώρες γίνεται εύκολα μέσω του διαδικτυακού τόπου. Γεγονότα και συνέδρια παρουσιάζονται έγκαιρα στις ιστοσελίδες του, αλλά πάνω απ’ όλα, τα μέλη της Taxlinked.net έχουν ένα νέο τρόπο να χτίσουν ένα προσωπικό δίκτυο έμπιστων συνεργατών που θα χρησιμοποιούν στην καθημερινή τους εργασία. Η Taxlinked.net και η Nortech με τη συνεργασία τους αποδεικνύουν ότι η καινοτομία δεν έχει σύνορα και αποστάσεις.

Οδυσσέας Τριαντάφυλλος.
Διευθύνων σύμβουλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών, MSc.
Nortech Internet Applications.
Αμύντα 12 Καβάλα.

 

 

 

Διαβάστε επίσης