Dark Mode Light Mode

Θανατηφόρο τροχαίο στην Αυλή

Από το αστυνομικό δελτίο στο τέλος της Μεγάλης εβδομάδας, το Πάσχα και τις πρώτες μέρες της τρέχουσας εβδομάδας, ξεχωρίζει η είδηση θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος που έγινε ξημερώματα Μεγάλης Παρασκευής. Το τροχαίο δυστύχημα έγινε στο 34ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Αμφίπολης – Καβάλας, μέσα στο χωριό Αυλή. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος εξετράπη της πορείας του για άγνωστο λόγο, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, δίπλα στο οποίο ήταν σταθμευμένο φορτηγό αυτοκίνητο. Το επιβατικό έπεσε με ταχύτητα στην καρότσα του φορτηγού το οποίο ήταν εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί θανάσιμα ο οδηγός, 20 μόλις ετών. Προανάκριση διενεργεί το τμήμα τροχαίας Καβάλας.

-Στις 6 Μαΐου, πρωϊνές ώρες, σε χωριό της Καβάλας συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Ελευθερούπολης, 24χρονος, διότι λίγη ώρα νωρίτερα επιχείρησε να διαρρήξει κατάστημα, χωρίς όμως να καταφέρει να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από περίοικους.

-Η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας ανακοίνωσε επίσης ότι συνέλαβε ιδιώτη στην κατοχή του οποίου βρήκε 51 κροτίδες.

Τα δελτία έχουν ως εξής:

 

Θανατηφόρο τροχαίο

 

Στις (3-5-2013) τις πρωινές ώρες, στο 34ο χλμ παλαιάς Εθνικής Οδού Αμφίπολης – Καβάλας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, που βρισκόταν σταθμευμένο στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου.

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας.

 

Προηγούμενο άρθρο

Οι Γεωπόνοι της Καβάλας στη Ρουμανία

Επόμενο άρθρο

Η εξομολόγηση του Νίκου Κουρκούλη - Βγήκε νικητής από τη μάχη με τον καρκίνο