Dark Mode Light Mode

Θα αργήσουν οι νέοι πρόεδροι Οργανισμού Λιμένα- Νοσοκομείου

Μέχρι και πριν από λίγες εβδομάδες θεωρούσαμε –βάση δημοσιογραφικών πληροφοριών- δεδομένους τους δύο νέους προέδρους. Τόσο στο Νοσοκομείο όσο και στον Οργανισμό Λιμένα. Αναφέρονταν συνεχώς τα ονόματα του Μίμη Χριστοφιλογιάννη και του Χρήστου Ηλιάδη. Από ένα σημείο και μετά, που οι επίσημες ανακοινώσεις καθυστερούσαν σε μεγάλο βαθμό, υπήρξε αλλαγή δεδομένων. Αρχικά στο θέμα του προέδρου του Νοσοκομείου. Τώρα τελευταία και στον ΟΛΚ. Νέες πληροφορίες από την Αθήνα διαμορφώνουν νέα κατάσταση. Εντελώς διαφορετική από την προηγούμενη.

Στο Νοσοκομείο το Υπουργείο Υγείας θα προκηρύξει με «ανοιχτή» διαδικασία τις δύο θέσεις, του διοικητή και του αναπληρωτή διοικητή. Θα υπάρξουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις ώστε να υπάρξουν αιτήσεις από όσο το δυνατό περισσότερους υποψηφίους. Ανάλογα με τους όρους που θα έχει το κείμενο της προκήρυξης των δύο θέσεων, θα ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι (παλιοί και νέοι) αν έχουν την δυνατότητα κατάθεσης αίτησης. Όλη αυτή η διαδικασία θα προγραμματιστεί τώρα, ώστε να γίνει το αργότερο αρχές Άνοιξης. Ως εκ τούτου το Νοσοκομείο Καβάλας θα πορευτεί με προσωρινή διοικήτρια την γιατρό κ. Μπουσμουκίλια για τουλάχιστον έναν ακόμη μήνα.

Στον Οργανισμό Λιμένα Καβάλας ο διορισμός του Χρήστου Ηλιάδη «κολλά» γιατί ξαφνικά το Υπουργείο Ναυτιλίας αποφάσισε να προκηρύξει την θέση μέσα από συγκεκριμένη διαδικασία. Σημειώνουμε πάντως ότι η τοποθέτηση στον οργανισμό του Χρήστου Ηλιάδη είχε και πολιτική διάσταση, καθώς είχε συμφωνηθεί σε διακυβερνητική επιτροπή μεταξύ των εκπροσώπων τριών κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση. Ειπώθηκε μάλιστα ότι ο Υπουργός υπέγραψε την σχετική απόφαση. Νεότερες όμως πληροφορίες προερχόμενες από το ίδιο υπουργείο αναφέρουν ότι όλα αρχίζουν από την αρχή. Γίνονται εκτός πολιτικού πλαισίου συμφωνίας, με «ανοιχτή» διαδικασία προκήρυξης της θέσης του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου του οργανισμού.

 

Προηγούμενο άρθρο

Δόξα Πετρούσας- Ορφέας Ελευθερούπολης 0-1: Ηταν… Ορφέας - Βυζάντιο- Μ. Α Νέας Ζίχνης 2-2: Φωνάζει για τη διαιτησία - Οδυσσέας Αναγέννησης- Αρης Ακροποτάμου 0-0 : Στο 90` χάθηκε το διπλό

Επόμενο άρθρο

Αυτή την εβδομάδα το ραντεβού με τον Στουρνάρα