Dark Mode Light Mode

Θα επισκεφθεί τη ΝΟΔΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Την προσεχή Παρασκευή έρχεται στην Καβάλα ο βουλευτής Ν. Δημοκρατίας, Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών Κυριάκος Μητσοτάκης, για να μιλήσει σε εκδήλωση του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΤΕΙ, θέμα το οποίο είναι η εξόρυξη και η εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων στην Ελλάδα.

Το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη την Παρασκευή, δεν ανακοινώθηκε ακόμη. Σύμφωνα με πληροφορίες περιλαμβάνει, επίσκεψη στο Δημαρχείο Χρυσούπολης, συνάντηση με τον δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη. Επίσκεψη στο Δημαρχείο Καβάλας, συνάντηση με το δήμαρχο Καβάλας Κωστή Σιμιτσή, επίσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Από τις ίδιες πληροφορίες προκύπτει επίσης ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που επισκέφθηκε την Καβάλα πάλι ως βουλευτής της Ν.Δ. το 2005 θα επισκεφθεί και θα συναντήσει στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής της Ν.Δ. Καβάλας, τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής. Προγραμματίζεται επίσης επίσκεψη στην Παιδόπολη.

Σχετικά με το αν θα επισκεφθεί ή όχι τη ΝΟΔΕ Καβάλας, η ΝΟΔΕ απέστειλε χθες επιστολή, όπου υποστηρίζει ότι δεν είναι αληθή τα δημοσιεύματα ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν θα είναι στην Καβάλα, δεν θα επισκεφθεί τα γραφεία του κόμματος.

 

Προηγούμενο άρθρο

Προχωρά το νέο μικρό ξενοδοχείο στο Φάληρο

Επόμενο άρθρο

Πόρισμα του ΣΔΟΕ εμπλέκει 32 φυσικά πρόσωπα στην υπόθεση Μπουδακίδου