Dark Mode Light Mode
Εκτός παιχνιδιού οι μικροπρομηθευτές
Θοδωρής Τριποτσέρης: «Συζητάω με τον ΑΟΚ, αν βρεθεί μια δυνατή διοίκηση»
Συγκέντρωση στην ΕΡΑ Καβάλας

Θοδωρής Τριποτσέρης: «Συζητάω με τον ΑΟΚ, αν βρεθεί μια δυνατή διοίκηση»

Συνέντευξη: Τάσος Πατσίδης

Κατά πολλούς ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του ΑΟΚ στην αγωνιστική σεζόν που πέρασε. Ο Θοδωρής Τριποτσέρης σαφώς έκανε τη διαφορά στην αμυντική γραμμή της ομάδας. Σταθερός σε πολύ καλή απόδοση, στα περισσότερα παιχνίδια. Δικαίωσε αυτούς που το περασμένο καλοκαίρι, τον έφεραν στην Καβάλα.

Μιλώντας χθες στην αθλητική Πρωινή, τόνισε ότι αν δεν αλλάζανε τα δεδομένα στη διάρκεια, ο ΑΟΚ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει την άνοδο είτε μέσω των πλέι φο η απευθείας. Αναφέρθηκε στα νέα παιδιά που αγωνιστήκανε ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο παραμονής του στην Καβάλα, αν η ομάδα αποκτήσει μια δυνατή διοίκηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

Ερώτηση: Ήρθες στην Καβάλα λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, πως τα περίμενες και πως τα βρήκες στο δρόμο;

Απάντηση: Πιστεύω ότι ξεκινήσαμε με πολλές φιλοδοξίες. Στην πορεία όμως φάνηκε ότι άλλαξαν δεδομένα για την ομάδα και τελειώσαμε τελικά τη χρονιά με αξιοπρέπεια.

Με το ρόστερ που υπήρχε στην αρχή της χρονιάς, νομίζω ότι μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την άνοδο στη Σουπερ Λιγκ. Είτε απευθείας, είτε με τα πλέι οφ.

Ερώτηση: Το Γενάρη η ομάδα είχε αλλαγές στο έμψυχο υλικό. Μπορούσε και τότε να τα καταφέρει;

Απάντηση: Το πιστεύαμε και το Γενάρη, ότι μπορούμε να μπούμε τουλάχιστον στα πλέι οφ για την άνοδο. Ίσως όμως έπρεπε να ενισχυθούμε περισσότερο από τη στιγμή που έφυγαν παίκτες με αξία, όπως ο Ντιέ. Αποδυναμωθήκαμε και στο τέλος έπαιξαν τα νέα παιδιά. Αυτό νομίζω ότι σε τελική ανάλυση έκανε καλό στην ομάδα, βάση των συνθηκών που επικρατούσαν.

Τα νέα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας. Είναι 6-7 ποδοσφαιριστές που μπορούν συν το χρόνο, να προσφέρουν.

Ερώτηση: Πως βιώσατε όλη αυτή την κατάσταση που επικρατούσε από ένα σημείο και μετά;

Απάντηση: Σίγουρα κάναμε υπομονή. Πάντως πολλές ομάδες ήταν στα ίδια επίπεδα. Μιλούσαμε με παίκτες άλλων ομάδων και πάνω κάτω περνούσαν τα ίδια. Οπότε εμείς δεν περνούσαμε… κάτι διαφορετικό. Στο 90% της κατηγορίας, συνέβαινε το ίδιο. Είναι μια σκληρή πραγματικότητα.

‘Ολη η συνέντευξη αύριο στην Αθλητική ΠΡΩΙΝΗ

 

Προηγούμενο άρθρο

Εκτός παιχνιδιού οι μικροπρομηθευτές

Επόμενο άρθρο

Συγκέντρωση στην ΕΡΑ Καβάλας