Dark Mode Light Mode
Μεγάλος Ορφέας στις Σέρρες και 1-1 με Πανσερραϊκό
Θύελλα Φιλώτα- ΑΟΚ 0-0: Χωρίς επιθετικές λύσεις, δεν ικανοποίησε – *Βυζάντιο- Καμπανιακός 0-1: Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα – Αρης Ακροποτάμου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1: Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό
Νίκησε η Γεωδράση

Θύελλα Φιλώτα- ΑΟΚ 0-0: Χωρίς επιθετικές λύσεις, δεν ικανοποίησε – *Βυζάντιο- Καμπανιακός 0-1: Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα – Αρης Ακροποτάμου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1: Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό

Θύελλα Φιλώτα- ΑΟΚ 0-0: Χωρίς επιθετικές λύσεις, δεν ικανοποίησε

Φιλώτας(Ανταπόκριση)

Δεν ήταν καλός χθες το απόγευμα ο ΑΟΚ, στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και πέταξε άλλους δυο βαθμούς, μέσα στην έδρα της Θύελλας Φιλώτα.

Ειδικά στο πρώτο μέρος το συγκρότημα του Γιάννη Ισπυρλίδη, δε δημιούργησε ούτε μια φάση της προκοπής.

Ανέβηκε στην επανάληψη μετά το 65` αλλά η Θύελλα παίζοντας με πολυπρόσωπη άμυνα κράτησε το 0-0, που γι` αυτή είναι ένα θετικό αποτέλεσμα.  Ο ΑΟΚ είχε πολλές δυσκολίες στο επιθετικό κομμάτι. Αρκετοί παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα. Ο Πόποβιτς δε βοήθησε στην επίθεση αλλά και ο Ζουνίνιο πήρε ελάχιστες πρωτοβουλίες, καλά κλεισμένος από τους αντιπάλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο ΑΟΚ δημιούργησε την πρώτη κλασσική ευκαιρία στο 76` με τον Χάρη Παππά.

Γενικά ο ΑΟΚ παγιδεύτηκε στο παιχνίδι της Θύελλας και δεν είχε τις επιθετικές λύσεις. Δεν είχε φαντασία στο παιχνίδι του.

Οι γηπεδούχοι δεν απείλησαν την εστία του Φιρινίδη σχεδόν καθόλου αλλά με καλή αμυντική τακτική έκλεισαν τους χώρους στους επιθετικούς του ΑΟΚ. Ο Ισπυρλίδης ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Γιάννη Φιρινίδη.

Δεξιά στην άμυνα τον Κοσμίδη, αριστερά στην άμυνα τον Ιορδανίδη.  Ο Ιορδανίδης έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 24` από τον Μπαντάνη.

Δυο στόπερ ο Μπάτζιος και ο Γκαρακλίδης. Αμυντικοί μέσοι ο Διαμαντίδης και ο Γαβριηλίδης. Ο Βραζιλιάνος Ζουνίνιο αγωνίστηκε σε ρόλο επιθετικού μέσου.

Στα πλάγια ο Παππάς με τον Μπρατσιάνη και σέντερ  φορ ο Πόποβιτς. Εκτός από την αναγκαστική αλλαγή του Μπαντάνη στη θέση του Ιορδανίδη, από το 65` και μετά πέρασε στη θέση του σέντερ φορ ο Κανούλας και βγήκε από το παιχνίδι ο Πόποβιτς. Αναγκαστική ήταν και η τρίτη αλλαγή προς το τέλος του αγώνα με τον Βιτλή να παίρνει τη θέση του Ζουνίνιο.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν περίπου 30 Καβαλιώτες ενώ ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ καλή κατάσταση.

Στον πάγκο του ΑΟΚ κάθισαν ο Αθανασίου, ο Μπλιός, ο Παπαδιώτης και ο Παρμαξίδης.

Το φιλμ του αγώνα

16` Ο Κλάζογλου με σουτ προσπάθησε να απειλήσει την εστία του Φιρινίδη.

17` Κάθετη μπαλιά του Πασχαλίδη, ο Ζηνόβιος πλάσαρε χωρίς δύναμη στα χέρια του Φιρινίδη.

51` Κάθετη πάσα του Ζουνίνιο, δεν προλαβαίνει ο Μπρατσιάνη.

76` Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία του ΑΟΚ. Ο Γαβριηλίδης βρίσκει τον Παππά που μπαίνει στη περιοχή για να αστοχήσει με σουτ από πολύ κοντά

83` Ο Γαβριηλίδης πάσα στον Κοσμίδη, αυτός πλησίασε στη μικρή περιοχή αλλά προτίμησε πάσα από πλάγια στον Κανούλα, που απομακρύνθηκε από τον Κλάζογλου.

Ο διαιτητής Παλιούρας με τα λάθη του δεν επηρέασε το τελικό αποτέλεσμα. Κίτρινη για τον ΑΟΚ ο Γκαρακλίδης ενώ για τη Θύελλα ο Κόλλα και ο Χαϊτίδης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων.

ΑΟΚ: Φιρινίδης, Κοσμίδης, Ιορδανίδης 24` Μπαντάνης, Μπάτζιος, Γκαρακλίδης, Διαμαντίδης, Γαβριηλίδης, Ζουνίνιο 88` Βιτλής, Μπρατσιάνη, Παππάς, Πόποβιτς 65` Κανούλας.

Θύελλα Φιλώτα: Κοντογουλίδης, Σιμιχανίδης 60` Μαρκόπουλος, Μπάμπαρης, Κιοσκερίδης, Κλάζογλου, Μισαηλίδης, Θεοδουλίδης, Πασχαλίδης, Ζηνόβιος, Κόλλα Χαϊτίδης 75` Δ. Κοντογουλίδης.

 

*Βυζάντιο- Καμπανιακός 0-1: Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα  

Σημαντικό «διπλό» για τον  Καμπανιακό, που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Κοκκινόχωμα, νικώντας το τοπικό Βυζάντιο με 0-1. Μάλιστα, αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της ομάδας της Χαλάστρας μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας απέναντι στους «κιτρινόμαυρους», που τους αντιμετώπισαν και στο κύπελλο. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενος ο Κουντουράς στο 80΄με απευθείας εκτέλεση φάουλ από το κέντρο, με την μπάλα να βρίσκει λίγο στον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το Βυζάντιο είχε μια κλασσική ευκαιρία με τον Μουρατίδη στο 10` ενώ ο Μαρκόπουλος απείλησε δυο φορές την εστία στο 25` και στο 87` αλλά είπε όχι ο Φώτης Κηπουρός.

Το Βυζάντιο ήταν πολύ καλό στο πρώτο μέρος αλλά έπεσε η απόδοση του, στην επανάληψη.

Από την άλλη ο Καμπανιακός έμεινε με 10 παίκτες ενώ είχε και δοκάρι. Η ομάδα της Χαλάστρας ήταν επικίνδυνη στις ξαφνικές αντεπιθέσεις.  Έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως στο β` μέρος.

Ο Πόπτσης αποβλήθηκε στο 57` και το δοκάρι στο 71` με τον Μουρατίδη.

ΒΥΖΑΝΤΙΟ: Σουμουλίδης, Γεωργαντέλης, Κουμπρόγλου, Φωτόπουλος, Παυλίδης, Κεφαλάς, Μουρατίδης (80΄ Σαουλίδης), Σπυρίδης (60΄ Καρλόπουλος), Μαρκόπουλος, Τσίλογλου (68΄ Βλάχος), Ταχματζίδης.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ: Κηπουρός, Παπάζης, Τρικαλινός, Δουρμούσης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Υψηλός (65΄ Αποστολίδης), Πόπτσης, Χρήστου, Κουντουράς (86΄ Αλεξανδρίδης), Προβατίδης (72΄ Γαβανάς).

 *Αρης Ακροποτάμου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1: Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό

Μπορεί ο Ηρακλής Αμπελοκήπων να ήταν κυρίαρχος του αγώνα στο β΄ ημίχρονο, όμως, δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από το να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Αρη Ακροποτάμου. Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί στο 28΄ με πλασέ του Αποστολίδη, με τους «κυανόλευκους» να χάνουν διαδοχικές ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Κουρδάκη, Πολίτη και Σαπιασβίλι, μην καταφέρνοντας, ωστόσο, να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα. Κάτι το οποίο έκαναν τελικά στο 64΄, όταν με ένα όμορφο γκολ του Σαράφογλου έφεραν το ματς στα ίσια (1-1). Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Καβάλα, έχοντας στο δεύτερο ημίχρονο 20 (!) τελικές, τις οποίες ωστόσο δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ.

Ο Ακης Βάβαλης στο ντεμπούτο του, στον πάγκο του Αρη, χρησιμοποίησε από την αρχή τον Ρετσινά ενώ ο Προβατίδης έπαιξε αριστερά στη μεσαία γραμμή. Ο Αρης μάλλον γλύτωσε με το Χ.

ΑΡΗΣ ΑΚΡ.: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Ρετσινάς, Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης (65΄ Σακόπουλος / 76΄ Σκονίδης), Δούμπλατζης, Παπαδόπουλος (35΄ λ.τ. Σολακίδης), Αποστολίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠ.: Ζιάκας, Βόσδου, Γιώργος, Κοτέντσης, Κουρδάκης, Γιαξής, Πολίτης (46΄ Μαυρίδης), Χιονίδης (83΄ Μετάι), Χαψάς (56΄ Παπαϊωάννου), Σαπιασβίλι, Σαράφογλου.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Άρης Θεσσαλονίκης- Δόξα Δράμας 0-1

Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Έβρος Σουφλίου 0-2

Θύελλα Φιλώτα- ΑΟΚ 0-0

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος- Καμπανιακός 0-1

Πανσερραϊκός- Ορφέας Ελευθερούπολης 1-1

Άρης Ακροποτάμου- Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-1

Απόλλων Αρναίας- Καστοριά 2-0

Αναγέννηση Γιαννιτσών- Εθνικός Αγιονερίου 2-0

 

Βαθμολογία

Πανσερραϊκός 11 10-3

Έβρος Σουφλίου 11 7-1

Καμπανιακός 10 8-3

ΑΟΚ 9 6-1

Ορφέας Ελευθερούπολης 8 6-4

Βυζάντιο Κοκκινοχώματος 8 5-3

Άρης Θεσσαλονίκης 7 6-6

Εθνικός Αλεξανδρούπολης 6 6-4

Δόξα Δράμας 6 4-7

Θύελλα Φιλώτα 5 3-5

Εθνικός Αγιονερίου 5 3-5

Αναγέννηση Γιαννιτσών 5 3-7

Ηρακλής Αμπελοκήπων 4 2-3

Απόλλων Αρναίας 4 4-7

Άρης Ακροποτάμου 4 4-11

Καστοριά 2 2-9

 Η επόμενη αγωνιστική

Άρης Ακροποτάμου – Άρης Θεσσαλονίκης ( Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας προσανατολίζεται το παιχνίδι να γίνει το Σάββατο στις 15:00 στο «Ανθή Καραγιάννη»

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Γιαννιτσών

Ηρακλής Αμπελοκήπων – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος

Εθνικός Αγιονερίου – Απόλλων Αρναίας

Καμπανιακός – Πανσερραϊκός

Καστοριά – Θύελλα Φιλώτα

Ορφέας Ελευθερούπολης – Έβρος Σουφλίου

Καβάλα – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Τ. Π

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Μεγάλος Ορφέας στις Σέρρες και 1-1 με Πανσερραϊκό

Επόμενο άρθρο

Νίκησε η Γεωδράση