Dark Mode Light Mode

Ικανοποιημένη η συντονιστική επιτροπή

Aπόλυτα ικανοποιημένη δηλώνει η συντονιστική επιτροπή, που διοργάνωσε την Πέμπτη το πρωί το συλλαλητήριο κατά του LNG, για την επιτυχία της κινητοποίησης, τη συμμετοχή των πολιτών. Σύμφωνα με τους εκπροσώπους της συντονιστικής επιτροπής στο συλλαλητήριο συμμετείχαν 3000 περίπου άνθρωποι. Το μεγάλο αυτό της συμμετοχής καβαλιωτών φάνηκε στην πορεία που ακολούθησε της συγκέντρωσης, εξηγούν τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής. Τονίζουν μάλιστα ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι ήταν στην πλατεία, την ώρα των ομιλιών, επειδή όμως έψαξαν και βρήκαν σκιερά σημεία για να προστατευτούν από τον ήλιο, δε φάνηκαν όσο θα έπρεπε. Αντίθετα ισχυρίζονται όταν οι ομιλίες τελείωσαν κι άρχισε η πορεία διαμαρτυρίας, τότε φάνηκε ο πραγματικός όγκος της διαδήλωσης.
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής λένε ότι όταν η αρχή της πορείας βρίσκονταν περίπου στην οδό Εθνικής Αντίστασης, στο ΝΟΚ, άλλοι που μετείχαν στην πορεία κατέβαιναν ακόμα την οδό Δαγκλή. Έτσι εξηγούν τη μεγάλη συμμετοχή και την ικανοποίησή τους, για την ανταπόκριση του κόσμου.
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής φυσικά και παρακολουθούν το θέμα του πλωτού LNG. Θα συναντηθούν κατά πάσα πιθανότητα την ερχόμενη εβδομάδα προκειμένου να κάνουν έναν απολογισμό του συλλαλητηρίου, κι έναν προγραμματισμό των επόμενών τους κινήσεων.
Παρά το ότι έρχεται η καρδιά της καλοκαιρινής περιόδου, θα είναι πάντα σε επιφυλακή, ειδικά τώρα που η ΔΕΠΑ συνεχίζει να προτείνει το πλωτό LNG, ανατολικά της Καβάλας, στον κόλπο της πόλης.
Τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής έχουν να πούνε μόνο καλά λόγια για τη συμμετοχή στο συλλαλητήριο των κατοίκων της Νέας Καρβάλης. Δίνουν συγχαρητήρια σε αυτούς που ανέλαβαν να κινητοποιήσουν τους κατοίκους της Ν. Καρβάλης, η συμμετοχή των οποίων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Υπολογίζεται ότι από τη Ν. Καρβάλη,ήρθαν την Πέμπτη το πρωί στο συλλαλητήριο περίπου 1000 άνθρωποι, οι μισοί από αυτούς με λεωφορεία του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας.

Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στατικότητας στο 21ο ΔΣ - Οι μαθητές θα μοιρασθούν σε τρία σχολεία υποδοχής

Επόμενο άρθρο

Σε αναμονή ο Ερασιτέχνης, για επενδυτή της τελευταίας στιγμής; - Ξέσπασμα Ντίνου Κανάκη στους 93,7: « Όποιοι έχουν την έπαρση να διοικήσουν, ας έρθουν»