Dark Mode Light Mode

Κάποιος να βοηθήσει τον ΑΟΚ

Εξαφανισμένοι οι πάντες το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο ήταν πολύ δύσκολο για την ομάδα και τους παίκτες, αφού δεν εμφανίστηκε κάποιος στο γήπεδο, προκειμένου να τους καθησυχάσει για τη συνέχεια.

Το Σάββατο οι παίκτες δεν έκαναν καθόλου προπόνηση ενώ χθες πείστηκαν από τον προπονητή Γιώργο Μαραντά, τουλάχιστον να προπονηθούν.

Η κατάσταση είναι δραματική. Ουδείς γνωρίζει το αύριο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά.

Ο μεγαλομέτοχος Γιώργος Τσοκτουρίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του ενώ συνεχίζει κάποιες επαφές με άτομα που εμπλέκονται άμεσα με την ομάδα.

Ο Βλάσης Τσάκας έκανε χθες μια κίνηση να τραπεζώσει ποδοσφαιριστές σε ταβέρνα στα Σφαγεία( Ο «Σάββας»).

Αυτό δε σημαίνει, περίπτωση επιστροφής.

Σήμερα είναι προγραμματισμένη προπόνηση ενώ ο ΑΟΚ πρέπει να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή για το ματς με τον Ηρακλή.

Τρίτη και Τετάρτη οι παίκτες έχουν ρεπό και μέχρι την Πέμπτη που θα επιστρέψουν οι πάντες εύχονται να έχει βρεθεί μια λύση.

Ο Αρτσε και ο Βαλεριάνος είναι οι δυο παίκτες που δεν έχουν εμφανιστεί μετά τα Χριστούγεννα. Μάλλον είναι πολύ δύσκολο να γυρίσουν με την υπάρχουσα κατάσταση.

*Το «δράμα» του Κονάτε

Ο Κονάτε βρίσκεται σε μεγάλη απόγνωση. Παραμονή Χριστουγέννων του απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, αφού έχει λήξει η βίζα του από την 1η Δεκεμβρίου.

Ο Αφρικανός αμυντικός επέστρεψε στην Καβάλα ενώ κάποιες πληροφορίες λένε ότι το συμβόλαιο του, έχει λυθεί και φυσικά σε αυτή την περίπτωση αποτελεί παρελθόν από τον ΑΟΚ. Χθες πήγε στο γήπεδο και προσπαθούσε να βρει λύση στο πρόβλημα του. Μίλησε με τον Γιώργο Μαραντά ενώ έψαχνε τουλάχιστον ένα παράγοντα από την πρώην διοίκηση. Δεν έκανε χθες προπόνηση, με τους υπόλοιπους.

 

*Μεγάλος κίνδυνος από τις προσφυγές Κάργα και Μπρατσιάνι

Κοντά σε όλα αυτά ο ΑΟΚ έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα. Ο Μπρατσιάνι και ο Κάργας κέρδισαν τις προσφυγές τους και πρέπει να τους καταβληθεί ένα ποσό γύρω στις 20.000 Ευρώ. Τα οποία πάντως δεν είναι απαραίτητο να τους δοθούν όλα άμεσα. Αν δεν επέλθει συμφωνία με τους δικηγόρους των δυο ποδοσφαιριστών, τότε από τον ΑΟΚ θα αφαιρούνται 3 βαθμοί σε κάθε παιχνίδι.

Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει μια προσπάθεια για διακονισμό με τους δυο παίκτες. Με τον Μπρατσιάνι, ήδη άνθρωπος που είναι κοντά στην ομάδα, ήρθε σε επαφή.

 

Προηγούμενο άρθρο

Υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος «Οι νέοι πρέπει να ενεργοποιηθούν»

Επόμενο άρθρο

Ανακοίνωση της ΛΦΚ