Dark Mode Light Mode

«Καίει» η ρύθμιση με το Δήμο Καβάλας – Στο ρόστερ και ο Πασχάλης Βουτσιάς

Η νέα διοίκηση φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το εμπόδιο με την ασφαλιστική ενημερότητα αλλά το μεγάλο πρόβλημα της ΠΑΕ, είναι το χρέος στο Δήμο Καβάλας, που φτάνει σ` ένα μεγάλο ποσό. Καταβάλλονται προσπάθειες να τα βρουν οι δυο πλευρές με διακονισμό.

Εν τω μεταξύ νέος λογιστής της ΠΑΕ είναι ο Θόδωρος Μόδης.

Σε αγωνιστικό επίπεδο παίκτης του ΑΟΚ εκτός από τον Γιάννη Γωνιάδη, πρέπει να θεωρείτε και ο Πασχάλης Βουτσιάς που προέρχεται από τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Για τον Ρασίντ εξασφαλίστηκε μετά από λάθος παραμονή στην Ελλάδα, μόνο για 1 μήνα. Γίνονται προσπάθειες να πάρει επέκταση η άδεια παραμονής, του επιθετικού από τη Γκάνα.

*Παντελής Ηλιάδης: « Υπάρχει εμπιστοσύνη στον Τσάκα»

Χθες το πρωί έκανε δηλώσεις στους 93, 7 το μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΟΚ, κ. Παντελής Ηλιάδης. Τόνισε την εμπιστοσύνη του, στο πρόσωπο του Βλάση Τσάκα ενώ παράλληλα έδειξε αισιόδοξος για την πορεία σε όλα τα επίπεδα της ομάδας. Πιο αναλυτικά.

Ερώτηση: Τι συζητήθηκε στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ;

Απάντηση: Πρώτος στόχος ήταν η ενημέρωση, παράλληλα με τη γνωριμία των μελών. Δεν ήταν ο Φάνης Ελευθεριάδης, που απουσίαζε στο εξωτερικό. Εγώ προσωπικά είχα ορισμένες απορίες που λύθηκαν όλες. Συμμετείχε και ο Κώστας ο Νάνος. Υπάρχει πολύ καλή σχέση ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και στην ΠΑΕ. Σχέση σύμπνοιας.

Ερώτηση: Τελικά πρέπει να αισιοδοξούμε για τη συνέχεια;

Απάντηση: Δεν είναι απαισιόδοξη η κατάσταση, όπως εγώ την αισθανόμουν. Οι πάντες που συμμετέχουμε ελπίζουμε ότι θα σώσουμε τη χρονιά για την ομάδα.

Σήμερα(χθες) θα γίνουν πληρωμές σε όλους. Παίκτες και προσωπικό. Θα γίνουν 2-3 μεταγραφές ακόμη. Αυτό το κομμάτι το έχει αναλάβει ο Βλάσης Τσάκας. Δε μπορώ εγώ να σας πω, περισσότερα. Μέχρι την άλλη Παρασκευή θα τακτοποιηθούν όλα τα τρέχοντα ζητήματα, για να μην υπάρχουν προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας. Τώρα έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι με την Καρδίτσα, όπου πρέπει να παρθεί με τη συμμετοχή όλων.

Ερώτηση: Είναι έκπληξη η συμμετοχή σου, στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ;

Απάντηση: Είναι πολύ απλό. Είμαι πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία. Ακολουθώ τον ΑΟΚ εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Μεγάλωσα με αυτή την ομάδα και φυσικά θέλω το καλό της.

Ερώτηση: Τελικά θα τα καταφέρει ο Βλάσης Τσάκας;

Απάντηση: Εγώ έχω εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του. Είναι πολλές φορές παρορμητικός και λέει πολλά πριν ακόμη τελειώσουν. Το κάνει όμως από τον ενθουσιασμό του. Ο κ. Τσάκας δεν έχει κάνει κακό στην ομάδα.

 

 

Προηγούμενο άρθρο

Τελεσφορούν οι προσπάθειες στο ΒΙΟΠΑ

Επόμενο άρθρο

Συμφώνησαν ΑΝΕΘ και Δήμος Θάσου για την μεταφορά των απορριμμάτων του νησιού