Dark Mode Light Mode

Καβαλιώτικο ενδιαφέρον για τα διοικητικά – Ο Τσοκτουρίδης μιλάει και με Κύπριους

Επανήλθαν πολύ γρήγορα τα σενάρια και οι φήμες για τα διοικητικά της ΠΑΕ.

Ο πρόεδρος Γιώργος Τσοκτουρίδης φαίνεται ότι έχει συνεχόμενες επαφές με Κύπριους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην Καβάλα αλλά επίσης το τελευταίο 48ωρο προέκυψε και ενδιαφέρον Καβαλιώτη που θέλει και αυτός να ασχοληθεί με την ομάδα.

Ας πάρουμε ξεχωριστά τις δυο περιπτώσεις.

Με τους Κύπριους ο Γιώργος Τσοκτουρίδης έχει επαφές από το περασμένο Φθινόπωρο.

Τελευταία έχουν γίνει συχνότερες. Μάλιστα η πλευρά των Κυπρίων έχει ζητήσει και οικονομικό έλεγχο. Ζητάει επίσης συνέχεια πληροφορίες για το πόσα χρήματα θα χρειαστούν από εδώ και πέρα.

Οι Κύπριοι θέλουν να επενδύσουν και σε άλλα επίπεδα στην Καβάλα. Με Ακαδημίες αλλά και με γήπεδα. Το ενδιαφέρον τους συνεχίζεται και περιμένουμε να δούμε την οριστική τους απόφαση, αφού έχουν ενημερωθεί για την οικονομική κατάσταση της ομάδας.

Ο Καβαλιώτης που ενδιαφέρεται, ήρθε σε επαφή με τον Γιώργο Τσοκτουρίδη, μέσω τρίτου προσώπου που είναι κοντά στην ομάδα.

Αυτός αρχικά σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να «τρέξει» την ομάδα στο οικονομικό μέχρι το τέλος της περιόδου και μετά να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Ο Τσοκτουρίδης θέτει ως πρώτο όρο, να πληρωθούν οι πάντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα από την Τρίτη και μετά, αν τελικά προχωρήσει το όλο θέμα.

Επίσης από τον υποψήφιο Καβαλιώτη επενδυτή να επιστραφούν τα χρήματα σε αυτούς που μέχρι τώρα τα έχουν βάλει για να λειτουργήσει η ομάδα. Πρωτίστως όμως να πληρωθούν οι ποδοσφαιριστές και το προσωπικό.

Το όνομα του Καβαλιώτη δε βγήκε προς τα έξω. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις πρώτες επαφές που θα έχει με τον Τσοκτουρίδη και φυσικά από τις προθέσεις που θα έχει.

Πάντως ότι είναι να γίνει, πρέπει να γίνει γρήγορα, από τη στιγμή που τα πράγματα είναι τραγικά μέσα στην ομάδα, όσον αφορά το οικονομικό.

*Σήμερα προπόνηση η απεργία ;

Μετά το τριήμερο ρεπό οι παίκτες του ΑΟΚ σήμερα θα βρεθούν και πάλι στα αποδυτήρια του «Ανθή Καραγιάννη». Παραμένει όμως ερωτηματικό αν θα κάνουν προπόνηση. Είναι γνωστό ότι έχουν κηρύξει επ` αόριστο απεργία από τα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας, μετά τη νίκη επί της Νίκης Βόλου, διαμαρτυρόμενοι για τα οφειλόμενα που έχουν να παίρνουν. Σήμερα μάλλον θα αποφασίσουν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Δεν αποκλείουμε να αλλάξουν τη στάση τους, μόνο και μόνο, επειδή έρχεται ένα πολύ δύσκολο ματς με την Εργοτέλη.

Περιμένουν παίκτες και προσωπικό, μήπως αλλάξει κάτι την εβδομάδα που διανύουμε. Αγωνιστικά ο Κοτίτσας είναι τραυματίας από το ματς μέσα στο Θρασύβουλο. Επανέρχονται αφού εξέτισαν τις ποινές τους ο Μαραγκός και ο Ντουτσαρίδης. Ο Τάσιτς θα εκτίσει με Εργοτέλη. Θα απουσιάζει κόντρα στην πρώην του ομάδα.

Τα πάντα βέβαια περνάνε σε δεύτερη μοίρα, αφού προηγείται να βρεθεί λύση στο οικονομικό.

Τ. Π

 

Προηγούμενο άρθρο

Συνέντευξη τύπου της Ενεργειακής με αυξημένα μέτρα ασφαλείας

Επόμενο άρθρο

Νέα δεδομένα - Τώρα κινδυνεύει το τμήμα Μηχανολογίας της ΣΤΕΦ