• 29 Ιουνίου 2024,
cialis Online φαρμακείο Farmakeio Trikala με τις καλύτερες τιμές στην Ελλάδα. Looking for a cutting-edge trading platform? Immediate Edge offers state-of-the-art tools for modern traders.

Καλός καιρός & καλή προετοιμασία oδήγησαν περίπου 2.000 επισκέπτες στη Γιορτή Κτηνοτροφίας

 Καλός καιρός & καλή προετοιμασία oδήγησαν περίπου 2.000 επισκέπτες στη Γιορτή Κτηνοτροφίας

Η προσέλευση του κόσμου το πρωί της Κυριακής στον Πλαταμώνα ήταν τόσο μεγάλη ώστε θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τη φετινή Γιορτή Κτηνοτροφίας ως την καλύτερη όλων των προηγούμενων 15 διοργανώσεων. Στην επιτυχία προφανώς συνετέλεσαν και οι καλές καιρικές συνθήκες. Ελάχιστοι ήταν οι μεζέδες που απέμειναν, απόδειξη της νοστιμιάς τους και την μεγάλης όρεξης των περίπου 2.000 επισκεπτών.
Τη φετινή Γιορτή Κτηνοτροφίας τίμησαν με τις παρουσίες τους ο δήμαρχος Νέστου Βαγγέλης Τσομπανόπουλος και οι στενοί του συνεργάτες, αντιδήμαρχοι Τσακαλίδης – Χατζηγερακούδης – Παναγιωτίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Γαβριηλίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Καβάλας Θόδωρος Μαρκόπουλος και ο προκάτοχός του Αρχέλαος Γρανάς, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Κώστας Αντωνιάδης, ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου Πλαταμώνα και πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης.
Φέτος, για πρώτη φορά το κοινό ψυχαγώγησε το παιδικό χορευτικό τμήμα του διοργανωτή Πολιτιστικού Συλλόγου Πλαταμώνα, ενώ στο πρόγραμμα συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλεώνα. Το λαϊκό γλέντι περιελάμβανε βιρτουόζους του βιολιού και της ποντιακής λύρας

 

Διαβάστε επίσης