Dark Mode Light Mode
Κοπή βασιλόπιτας αποστράτων σωμάτων ασφαλείας
Κατά τον Λεωνίδα Παππά αποκλείεται ενδεχόμενη διπλή υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ
Η Ενωση αύριο τελικό με τον Πανελευσινιακό

Κατά τον Λεωνίδα Παππά αποκλείεται ενδεχόμενη διπλή υποψηφιότητα του ΠΑΣΟΚ

Πολιτικά σχόλια για πιθανές δημαρχιακές υποψηφιότητες του 2014 διατύπωσε το πρωί της Παρασκευής από τη ραδιοφωνική συχνότητα της ΠΡΩΙΝΗΣ ο Λεωνίδας Παππάς, πρόεδρος του νομικού προσώπου ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και δημοτικός σύμβουλος Καβάλας της παράταξης Σιμιτσή. Ειδικότερα, όταν ο Λεωνίδας Παππάς κλήθηκε να σχολιάσει μια ενδεχόμενη δημαρχική υποψηφιότητα του σημερινού περιφερειακού συμβούλου Μάκη Παπαδόπουλου, μας απάντησε:

«Ο Μάκης Παπαδόπουλος είναι φίλος, είναι εκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ, αλλά εκτιμώ ότι τελικά δε θα κατέλθει ως υποψήφιος. Ένας χρόνος και πέντε μήνες υπολείπονται έως τη διεξαγωγή των επόμενων δημοτικών εκλογών, μέχρι τότε επομένως θα μεσολαβήσουν πολλές ζυμώσεις. Προκειμένου να καταρτισθεί ένα ψηφοδέλτιο απαιτείται η εξασφάλιση 170 – 180 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων και των υποψηφίων από τα δημοτικά διαμερίσματα. Εκτιμώ λοιπόν ότι δύο άτομα προερχόμενα από τον ίδιο πολιτικό χώρο δε θα καταφέρουν να παρουσιάσουν ισάριθμους συμπληρωμένους συνδυασμούς.

Ο Μάκης Παπαδόπουλος διαθέτει προσόντα, είναι ικανός άνθρωπος κι αγαπητός φίλος, αλλά σαφώς και δε θα επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος με διπλές υποψηφιότητες από τον ίδιο χώρο. Εκτός εάν η κοινωνία αποφασίσει να στείλει διαφορετικό μήνυμα. Καθένας όμως μπορεί να λάβει ορισμένα μηνύματα από την “πιάτσα” για το αν θα πρέπει να προχωρήσει ή όχι. Πιστεύω δηλαδή ότι κάποια στιγμή ο φίλος Μάκης θα κάνει πίσω. Εγώ διατηρώ τις απόψεις μου, τις οποίες κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ως υποκειμενικές επειδή είμαι μέλος της παράταξης Σιμιτσή.

Εκτός αυτών, υπάρχει και το ενδεχόμενο μεταφοράς των δημοτικών εκλογών είτε για τον Σεπτέμβριο του 2014, είτε για το 2015. Κάτι επί του οποίου δεν είμαι απαραίτητα θετικός. Προσωπικά πιστεύω ότι θα πρέπει να καθιερωθεί και η διεξαγωγή των εθνικών εκλογών ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμη και το ενδεχόμενο ταυτόχρονης διεξαγωγής δημοτικών – εθνικών – ευρωεκλογών, γεγονός όμως που θα αποδειχθεί δύσκολο και άβολο για υποψηφίους και κόμματα».

 

Προηγούμενο άρθρο

Κοπή βασιλόπιτας αποστράτων σωμάτων ασφαλείας

Επόμενο άρθρο

Η Ενωση αύριο τελικό με τον Πανελευσινιακό